Jordy en Gaby Blaaser in De Bachelorette

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jordy en Gaby Blaaser in De Bachelorette

Vuurwerk in de laatste aflevering van De Bachelorette: 'Ik vind mijzelf beter bij Gaby passen'

|
|

Laatste update:

Wat. Een. Seizoen. Het eerste Nederlandse seizoen van De Bachelorette komt morgen officieel tot einde als alle kandidaten weer oog in oog komen te staan met Gaby. Aangezien er behoorlijk wat drama was achter de schermen, hebben de mannen flink wat uit te praten.

Een betere man voor Gaby?

In de finale streden Niek en Joey om het hart van Gaby Blasser. Na een spannende strijd ging Limburger Joey er met de Bachelorette vandoor. Niek bleef met een gebroken hart achter en vindt Gaby’s keuze niet terecht. In een preview van Videoland vertelt Niek dat hij zichzelf een betere match vindt voor Gaby dan Joey. Heeft hij gelijk? En zijn de twee eigenlijk nog wel samen? Daar komen we morgen pas achter.

Ook Jethro snapt de uitslag niet helemaal. "Van alle mannen in de manor had ik deze combinatie zelf niet verwacht." In de meest verrassende aflevering van het hele seizoen moest de publieksfavoriet afscheid nemen van Gaby. Ook Jordy was heel erg verrast door haar keuze en de hele ervaring zit het neefje van Sylvana Simons niet helemaal lekker. “Toen ik weg liep van haar dacht ik: nee, het voelt niet oké.

Sneren naar het programma

Op hun eigen social media kanalen haalden meerdere mannen al uit naar het programma en naar Gaby zelf. Zo vond Boy dat Gaby alleen maar opzoek was naar een man die naar haar pijpen danst. Ook finalist Niek twijfelt aan de oprechtheid van De Bachelorette. “Het was een grote poppenkast.” Dat wordt gegarandeerd een spectaculaire afsluiter!’

De laatste aflevering van De Bachelorette is morgen te zien op Videoland!

Lees verder