De Bachelorette-finalist Niek twijfelt aan oprechtheid Gaby Blaaser

Door Redactie
Niek, De Bachelorette

Het liefdesavontuur van De Bachelorette Gaby Blaaser zit er alweer op! In de finale vochten Joey en Niek het uit en ging Limburger Joey er met Gaby vandoor. Maar die keuze maakt wel dat Niek is gaan twijfelen aan de oprechtheid van de blondine. Was ze wel echt op zoek naar de liefde? Of was het allemaal poppenkast...

‘Iemand die ze kan kneden’

In Louisa Laat Ze Weer Lachen vertelt Niek openhartig over zijn ervaring bij De Bachelorette en dan vooral tijdens de finale. Hij snapt Gaby’s keuze niet helemaal. De hunk uit Breda was er zeker van dat Gaby met hem mee naar huis zou gaan toen hij hoorde dat Joey met hem in de finale zat. “Ik dacht het is klaar. Nu gaat ze met mij mee.”

Dat liep toch anders. Daarom twijfelt Niek aan de oprechtheid van het programma en van Gaby zelf. “Ze zegt ik ben op zoek naar een echte man.” Het feit dat Joey nog bij zijn ouders woont, is voor Niek genoeg om te zeggen dat hij nog geen 'echte man' is. “Het lijkt mij dat ik de logischere keus voor haar was geweest”, aldus Niek. “Het was gewoon een poppenkast."

De Bachelorette-mannen halen uit

Niek is niet de eerste die een appeltje te schillen heeft met het programma en Gaby. Eerder haalde kandidaat Boy ook uit en twijfelde hij aan de intenties van Gaby. “Ze is op zoek naar iemand die naar haar pijpen danst."

Het was sowieso een seizoen gevuld met sensatie. Ruzies voor en achter de schermen, tranen die vloeiden, héél veel drama en dan tussendoor nog wat romantiek. Gaby liep uiteindelijk met haar prins op het witte paard weg. Maar zijn zij en Joey wel nog samen? Dat zien we volgende week! Hier komen alle mannen weer bij elkaar met Gaby en gooien ze alles op tafel wat ze nog kwijt willen. Spannend!

De laatste aflevering van De Bachelorette is woensdag te zien op Videoland.