Baby Sonic

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Baby Sonic

Te schattig: Baby Yoda krijgt concurrentie van Baby Sonic

|
|

Laatste update:

Baby Yoda hield de afgelopen maanden het internet in zijn greep dankzij zijn rol in The Mandalorian. Maar nu die serie is afgelopen, staat er alweer een nieuwe schattige zuigeling klaar om zijn plek in te nemen!

Mentor

Vorige week kwam er na een spectaculaire seizoensfinale een einde aan The Mandalorian. Deze Star Wars-serie groeide al snel uit tot een hit onder de fans. Niet alleen vanwege de zwijgzame premiejager waaraan de serie zijn naam dankt, maar ook vanwege zijn verrassende reisgenoot: een baby die verdacht veel leek op de groene mentor van Luke Skywalker. Maar sinds kort heeft deze internetsensatie concurrentie uit onverwachte hoek!

Sprintje

Afgelopen weekend een Japanse trailer voor Sonic. En daarin krijgen we een glimp te zien van de titelheld in zijn jonge jaren. Zo zien we hem een sprintje trekken op South Island en gewoon een beetje schattig poseren met een bloemetje in zijn hand. Het charmeoffensief miste zijn uitwerking niet: de fans vielen al snel als een blok voor Baby Sonic!

Opluchting

Voor de makers zullen de enthousiaste reacties op de nieuwe trailer een hele opluchting zijn. De première van de film werd eerder uitgesteld vanwege alle kritiek op het oorspronkelijke ontwerp van het egeltje. Het lijkt er dan ook op dat de makers een fiasco zoals bij Cats hebben weten te vermijden…

Sonic draait vanaf 12 februari in de Nederlandse bioscopen.

Lees verder