• Nieuws

GoT-sterren Rose Leslie en Kit Harington in verwachting!

Kit Harington en Rose Leslie in Game of Thrones

Rose Leslie (Ygritte) en Kit Harington (Jon Snow) verwachten hun eerste kindje! Het powerkoppel uit de hitserie Game of Thrones maakte dit bekend in MAKE Magazine.

In het interview vertelt Rose Leslie over haar verhuizing naar Engeland. De actrice woonde jarenlang in New York, maar trekt zich nu terug op het Engelse platteland, met haar man. “Het is geweldig om de boel te kunnen ontvluchten. Het is een voorrecht om omgeven te zijn door zangvogels, groen en hoge heggen… Het is zo vredig!” Het nieuws over de baby wordt er en passant even tussendoor gefietst. Gelukkig kon het nog, want het had weinig gescheeld of Haringtons kroonjuwelen waren verpulverd door een mechanische stier!

Leslie en Harington ontmoetten elkaar op de set van Game of Thrones, en de twee werden al snel verliefd op elkaar, net als hun personages Ygritte en Jon Snow. De liefde ontwikkelde zich als een soort knipperlichtrelatie, maar uiteindelijk trouwden de twee in 2018.

Baby Snow!

Harington had het achteraf gezien lastig met zijn hoofdrol in Game of Thrones: de acteur werd opgenomen in een kliniek, vanwege stress- en alcoholproblemen. In MAKE Magazine meldt Leslie dat ze blij is dat ze ‘maar’ drie seizoen in de show te zien was.