Ted B&B Vol LIefde 2022

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ted B&B Vol LIefde 2022
B&B vol Liefde

B&B Vol Liefde-Ted reageert op pittige sneer van Piet

|
|

Laatste update:

Piet uit B&B Vol Liefde gaf Ted laatst in Renze een flinke veeg uit de pan. Waarom? Geen idee: het kwam een beetje uit de lucht vallen omdat Piet in harmonie en mét knuffel de B&B in Portugal verliet. Wat vindt Ted herself eigenlijk van die pittige sneer?

In een tête-à-tête met De Telegraaf laat Ted zich uit over dat spicy verwijt van Piet, die we trouwens nog kennen van een ander datingprogramma. Wat zei Piet ook alweer, horen we je vragen. Nou, hij verweet haar dat ze alleen meedoet om haar B&B te promoten. "Ted is iemand die geen man nodig heeft, want ze kan alles zelf. Waarom ze meedoet met het programma, begrijp ik niet. Ik denk dat het is om haar B&B te promoten."

Ted reageert op sneer Piet

"Ik heb het gezien en dat vind ik jammer, maar aan de andere kant: hij moet toch wat vertellen", reageert Ted nuchter. "Ik vind het jammer dat hij denkt dat ik mijn bed and breakfast alleen maar wil promoten, want dat is helemaal niet het geval. Dat zien jullie nog wel in de volgende afleveringen", belooft de B&B-bazin.

Hoe gaat het met Ted in B&B Vol Liefde?

Piet én ook tweede date Ab konden Ted niet echt van haar stoel blazen, dus die zijn al redelijk snel naar huis gegaan. Nieuwe date Tjerk komt veel beter uit de startblokken en klikt ook héél goed met Teds bestie Rita.

Piet B&B Vol Liefde

Piet in B&B Vol Liefde

Je ziet B&B Vol Liefde elke werkdag op RTL 4, vanaf 20.30 uur. Vooruitkijken kan via Videoland! Hier vind je alle ontwikkelingen in de romantische zomerhit.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder