Natasja in B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Natasja in B&B Vol Liefde
B&B vol LiefdeTV

B&B Vol Liefde - Natasja bedreigd: ‘Zure nasmaak’

|
|

Laatste update:

In B&B Vol Liefde vinden kandidaten (heel) misschien de liefde van hun leven, maar ze krijgen óók veel kritiek voor de kiezen. Natasja, met haar bed en breakfast in Frankrijk, wordt zelfs bedreigd na haar deelname aan het programma.

In B&B Vol Liefde ontvangen B&B-houders verschillende gasten, om te kijken of ze een setje kunnen vormen. Vaak gaat dit gierend fout, maar sóms ontstaat er toch een vonkje. Natasja was in eerste instantie nogal teleurgesteld in haar aanmeldingen, maar vond B&B Vol Liefde tóch erg leuk. In RTL Boulevard vertelde ze dat er ook mindere kanten aan de deelname zitten: Natasja wordt via social media anoniem bedreigd.

‘Ik krijg toch in mijn mailbox en Messenger toch wel regelmatig mensen die hele nare uitingen doen, en toch wel wat bedreigingen. Ik ben niet zo bang aangelegd, maar misschien dat ik toch maar eens achterom moet gaan kijken. Da’s natuurlijk niet hoe het gaat in deze wereld.’

Natasja en Menno: liefde of niet?

Natasja vond B&B Vol Liefde een geweldig avontuur, maar zoals meestal verpesten de bedreigingen die mooie herinnering nu toch wel. ‘Dit krijgt wel een beetje een nare nasmaak, maar ik kijk er met plezier op terug. Ik geniet vooral van alle leuke reacties die ik krijg, en probeer me daar op te focussen.’

Je ziet B&B Vol Liefde elke werkdag op RTL4, vanaf 20:30 uur. Hier vind je ons hele dossier van de ‘romantische’ zomerhit.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder