b&b vol liefde bert gwen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
b&b vol liefde bert gwen

B&B Vol Liefde-Gwen over Bert: ‘Het had anders kunnen lopen’

|
|

Laatste update:

B&B Vol Liefde is helaas afgelopen… Voor ons als kijkers nog maar net, maar voor de deelnemers al een paar maanden. Hoogste tijd om Gwen eens te vragen hoe ze terugkijkt op haar verblijf bij Bert.

Gwen vond het jammer dat ze weg moest

Gwen was de vierde vrouw die bij B&B-eigenaar Bert bleef logeren. Of het iets had kunnen worden tussen het stel blijft echter onduidelijk. Gwen moest namelijk halsoverkop naar huis omdat haar dochter ziek was. Wat was er gebeurd als zij gewoon in Frankrijk had kunnen blijven? “Tja, voor mijn gevoel was het nog niet af. Als ik niet weg hoefde, dan had ik Bert wel beter leren kennen. Ik merkte namelijk wel dat zijn muurtje langzaam afbrokkelde, dus ik vond het jammer dat ik het avontuur moest afbreken”, zo vertelt ze aan Metro. “Dan had het anders kunnen lopen.

'We hebben ergens koffie gedronken'

Is er dan toch nog een toekomst weggelegd voor lachebekje Gwen en Bert? Ze vertelt dat ze elkaar na de opnames nog een keer gezien hebben: “Toen hij in Nederland was, hebben we ergens koffie gedronken.” Een echte date kunnen we het echter niet noemen: “Ik had mijn jasje daar laten liggen, die kwam hij nog even langs brengen.” Ondanks dat Gwen dus toch geen liefde heeft gevonden in B&B Vol Liefde, heeft ze wel met veel plezier naar het geweldige programma gekeken. “Ik moest thuis nog harder lachen, dan ik daar deed. Gewoon om mezelf alleen al te zien. En ze hebben die lach goed in beeld gebracht.

En voor iedereen die zich afvraagt hoe het nu met Gwens 24-jarige dochter gaat: “Ze had een cyste in haar buik met ontstekingsvocht. Die is toevallig gisteren verwijderd, en het ziet er heel goed uit.

Meer lezen over B&B Vol Liefde? Vincent vertelt ons waarom het uiteindelijk toch mis is gegaan met Monique en Romana onthult wat zij anders had willen doen tijdens haar verblijf bij Bert.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder