B&B Vol Liefde-Richard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
B&B Vol Liefde-Richard
B&B vol Liefde

B&B Vol Liefde-deelnemers stuk om treffende imitaties: 'Hilarisch!'

|
|

Laatste update:

Je hebt het pas gemaakt als mensen zich wagen aan een imitatie. Dat is nu het geval voor enkele B&B Vol Liefde-deelnemers (die zich perfect lenen voor een grappige persiflage). ''Ik kan er wel om lachen!''

De spraakmakende (en tongende) Richard vindt de imitaties allemaal wel prima. ''Als je niet interessant bent, gebeurt dat natuurlijk ook niet'', vertelt hij aan RTL Boulevard. Jim Bakkum én cabaretier Henry van Loon laten op sociale media zien hoe zij Richard naadloos weten te imiteren. ''Ik vind het wel hilarisch'', zegt de B&B-eigenaar op nuchtere toon. 

'Ik kan er wel om lachen!'

Ook B&B-eigenaresse Ted en deelneemster Simone (het weggevlogen tortelduifje van Martijn) worden nagedaan door Jelka van Houten en verschillende 'TikTokkers'. ''Ik moest echt twee keer kijken'', vertelt Ted. Simone noemt de imitaties 'hilarisch': ''Ze maken er een grap van en ik kan er wel om lachen!'' Dat was wel even anders in de Portugese B&B voor Simone... De drie zijn overigens niet de enige die regelmatig worden geimiteerd; vrijwel de hele lijst van deelnemers komt voorbij op social media. Vooral Iris Rulkens (die bekend staat om haar treffende imitaties op TikTok en Instagram) weet enkele deelnemers nagenoeg perfect na te praten. 

Aandacht

De deelnemers moeten nog wel even wennen aan alle aandacht die ze plotseling krijgen. Ted moet even slikken wanneer een vrouw naar haar toe komt voor een foto. Richard wil vooral lekker zichzelf blijven en komt daar natuurlijk goed mee weg. ''Ik wil niets acteren zodat ik gewoon normaal blijf'', vertelt Richard. Simone heeft er af en toe wel wat moeite mee: ''Ik voel me nog gewoon een burger, terwijl anderen mij nu gaan zien als BN'er.''

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20:30 uur op RTL 4. Vooruitkijken doe je bij Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder