Tjerk in B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tjerk in B&B Vol Liefde
B&B vol LiefdeTV

B&B Vol Liefde: ‘arrogante’ Tjerk krijgt koekje van eigen deeg

|
|

Laatste update:

Kijkers van B&B Vol Liefde ergeren zich al een tijdje aan Tjerk, die het hart van Ted probeert te veroveren. Hij zei enorm lullige dingen over zijn sympathieke concurrent Ben, maar Teds zus legde hem vanavond even flink op de pijnbank!

Tjerk is enorm geïnteresseerd in Ted en haar bed en breakfast op Madeira. Helaas vindt hij alle gasten in de B&B nogal… hinderlijk. Nadat Ted alle gasten had uitgezwaaid kwam er wéér visite: Teds zus en haar man. Tjerk, die wacht op een moment om zijn ‘move’ te maken, raakt hierdoor flink in de stress!

Tjerk in B&B Vol Liefde is het er niet mee eens

Bij het ontbijt wordt besloten dat het gezelschap het walvismuseum gaat bezoeken, en de rit naar het museum is er eentje om in te lijsten. Teds zus legde Tjerk flink op de pijnbank vanwege zijn manier van communiceren. 

Praat eens wat meer, Tjerk!

Teds zus vindt dat Tjerk (en Ben ook een beetje) best wat meer mogen praten. Ze stellen eigenlijk weinig vragen aan Ted, en met name Tjerk vertelt heel weinig over zichzelf. Hoe moet Ted dan ooit bepalen met wie ze eventueel verder wil?

Tjerk in het nauw, in B&B Vol Liefde

Tjerk was absoluut niet gediend van ‘dat moeilijke gedoe’. Is hij er nou voor Ted of voor haar bemoeizuchtige zus? Ted zat ondertussen net te doen alsof ze óók verbaasd was, maar hield Tjerk ondertussen goed in de gaten. 

Ted is het eens met haar zus in B&B Vol Liefde

Ted vermoedt dat Tjerk eigenlijk heel erg onzeker is en daarom enorm afstandelijk en uit de hoogte doet. Verder vindt ze hem overigens wél interessant: het is de vraag of Tjerk dit seizoen over zijn eigen schaduw heen kan stappen. Anders zien we het somber voor hem in!

De erfenis van B&B Vol Liefde

Zelfs áls het iets geworden is tussen Ted en Tjerk is er misschien ‘trouble in paradise’. Ted en haar zus zijn enorm geschrokken van de uitspraken die Tjerk over Ben deed, en nemen hier enorm afstand van.

Je ziet B&B Vol Liefde elke werkdag op RTL4, vanaf 20:30 uur. Hier vind je ons hele dossier over de ‘romantische’ zomerhit.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder