B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
B&B Vol Liefde
B&B vol Liefde

Zus verdedigt B&B Vol Liefde Ted om ‘OSM’: ‘Walgelijk uitspraak’

|
|

Laatste update:

B&B Vol Liefde Ted kan het goed vinden met Tjerk, maar die deed een pittige uitspraak over nieuwkomer Ben. Die zou niet ‘OSM’ zijn: Ons Soort Mensen. Ted wordt deels in die controverse meegesleept maar haar jongere zus Madelaine laat dat niet gebeuren. Zij gaat online vol in de aanval: Dat verdient ze gewoon niet!

Nog meer weten? Check hier alles over B&B Vol Liefde 2022

Intelligente uitspraak

Even ZSM uitleggen WTF OSM betekent. Met OSM bedoelde Tjerk dat de nieuwe bezoeker niet van dezelfde intelligente klasse is als Ted en hijzelf. In haar eigen solo-interview leek Ted deels hetzelfde te zeggen. “Ben is een schat van een man, maar ik praat niet op dezelfde manier als hij het doet en wel op de manier als Tjerk het doet."

Genoeg voor sommige kijkers in de B&B Vol Liefde Facebook-groep om Ted én Tjerk met pek en veren te overladen. Maar dat gaat zomaar niet want Teds jongere zus Madelaine to the rescue!

Boze zus

Volgens Madelaine wist Ted helemaal niet van de OSM-uitspraak van Tjerk, en zou ze dat zeker niet goedkeuren. “Alle kandidaten en B&B-eigenaren worden één keer per dag afzonderlijk genomen voor een persoonlijk interview. Wat daar gezegd wordt, horen wij pas ook in de uitzending. Dus Ted kon zich niet verdedigen voor deze walgelijke uitspraak van Tjerk.

Madelaine vindt het jammer dat Ted nu over één kam wordt geschoren met haar elitaire buddy. Bekijk ook onze overzichtspagina met al het laatste B&B Vol Liefde-nieuws.

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20:30 uur op RTL 4. Vooruitkijken doe je bij Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder