Ben en Tjerk in B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ben en Tjerk in B&B Vol Liefde
TVB&B vol Liefde

B&B Vol Liefde: ‘nare’ Tjerk worstelt met vrolijke Ben

|
|

Laatste update:

In B&B Vol Liefde maakte Tjerk zich niet populair door nogal neerbuigend te spreken over nieuwkomer Ben. In de aflevering van vandaag bleek dat hij héél moeilijk om kon gaan met de sympathieke gast van Ted.

Volgens Tjerk is de vrolijke Ben niet ‘Ons Soort Mensen’, en is hij eigenlijk te min voor Ted. Kijkers reageerden behoorlijk giftig op deze denigrerende uitspraak, en genoten toen Tjerk helemaal niet om kon gaan met de nieuwkomer.

Keihard werken in B&B Vol Liefde

Terwijl Ted weer eens liep te leuren met haar ‘bouwproject’ (een braakliggend terrein op een heuvel) meldde Tjerk aan de camera dat hij helemaal geen zin had in zo veel werk. Dit vertelde hij trouwens níet tegen Ted. Ben moest toegeven dat het veel werk zou worden om een nieuwe bed en breakfast te bouwen, maar het leek hem op zijn oude dag best leuk.

Tjerk in B&B Vol Liefde

Tjerk wordt boos!

Op de terugweg mocht Tjerk achterin de auto zitten en probeerde hij steeds in te breken in het gesprek. Ted en Ben hadden daar geen zin in, waarna Tjerk behoorlijk geïrriteerd raakte. Kijkers smulden ervan, helemaal toen Ben later zijn excuses aanbood: wat een aardige vent is het toch!

Ben en Tjerk in B&B Vol Liefde

Ondanks de aardige opstelling van Ben begon Tjerk hem tijdens een kaartspelletje te klieren, door steeds ‘de regels te vergeten’. Ted vond Tjerk eigenlijk aantrekkelijker, maar ergens mag ze Ben ook erg graag. De kijkersfavoriet is overduidelijk: Bennie-boy!

Je ziet B&B Vol Liefde elke werkdag op RTL4, vanaf 20:30 uur. Hier vind je de hoogtepunten van de ‘romantische’ zomerhit.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder