Lady en de Vagebond keren terug in deze trailer van Disney+

Veronica Superguide logo
Lady en de Vagebond keren terug in deze trailer van Disney+

Awwwww! Bekijk de trailer van Lady En De Vagebond

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Alle spaghettislierten nog aan toe: Bekijk de trailer van de Lady En De Vagebond-remake!

Lady En de Vagebond is de eerste live-action-remake van Disney die niet in de bioscoop verschijnt. De film is vanaf 12 november te bekijken via het streamingplatform Disney+, dus op de dag dat de service beschikbaar wordt in Nederland.

De tekenfilm is natuurlijk wereldberoemd dus we zijn benieuwd in hoeverre Lady En De Vagebond een publiekstrekker is. Afgaande op de trailer is er niet bezuinigd op de film, ook al draait hij niet in de bios. Zien we bij de pratende honden dezelfde techniek als we in The Lion King zagen? De dieren (bijna allemaal asielhonden!) zijn in elk geval écht gefilmd.

Lady En De Vagebond

In Lady En De Vagebond wordt het rashondje Lady (Tessa Thompson) liefdevol opgenomen in een huishouden. Totdat haar baasjes een baby verwachten; op dat moment voelt ze zich nogal aan de kant gezet. De straathond Vagebond (Justin Theroux) wordt verliefd op Lady en wil dat ze haar huis ontvlucht. Lady vindt de vieze Vagebond eerst maar een aansteller, maar dan wordt ze langzaam verliefd…

Ten opzichte van de originele tekenfilm is er wel het een en ander veranderd. De Siamese katten Si en Am zijn weg en hun (beetje vaag racistische) liedje wordt vervangen door een lied van Jaelle Monáe.

Het viel sommige mensen al op dat niemand vraagtekens zet als mensen voor tekenfilmhonden muziek maakt, maar dat het er met echt honden toch wel erg raar uitziet!

Deze real-life remakes van Disney-klassiekers komen er de komende tijd nog aan.

Lees verder