Avengers-regisseurs vragen fans Endgame niet te spoilen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Avengers-regisseurs vragen fans Endgame niet te spoilen

Avengers-regisseurs vragen fans Endgame niet te spoilen

|
|

Laatste update:

Het aftellen naar Avengers: Endgame is in volle gang. Joe en Anthony Russo vragen fans om het verhaal van hun spektakelstuk niet te spoilen.

Over een week verschijnt het langverwachte, voorlopig hoogtepunt van het Marvel Cinematic Universe; Avengers: Endgame. Helaas gaan er op social media al de nodige spoilers rond. Als je niet verrast wil worden door info over de film moet je de komende week even goed op je qui-vive zijn. Zelfs de hoofdrolspelers zijn als de dood dat ze hun mond voorbijpraten.

De ‘Russo brothers’, de regisseurs van Infinity War en Endgame, roepen Marvel-fans op om het einde van de film níet te verklappen. Grappig, want voor de première van Avengers: Infinity War deden ze een vergelijkbare oproep, met de hashtag #Thanosdemandsyoursilence. Dit keer is de noemer: #DontSpoilTheEndgame.

Avengers: Endgame

Enkele redactieleden konden de drang om méér te weten over Avengers: Endgame niet bedwingen, en hebben de gelekte beelden bekeken. Hoewel ze deze ‘awesome’ noemden (hoera!), vonden ze het achteraf tóch jammer dat ze hadden gespiekt (Awww)…

De rest van de redactie zit nog in spanning… Eindigt de Avengers-saga dan toch met Ant-Man die in de poeperd van Thanos kruipt en enorm groot wordt? Het zou Endgame in één klap de meest fenomenale én stompzinnige superheldenfilm ooit maken… Iedereen ontkent het, maar Marvel heeft eerder gejokt. En hoe!

We zien het vanaf 24 april, als Avengers: Endgame in première gaat.

Lees verder