Avengers: Endgame filmposter

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Avengers: Endgame filmposter

Avengers: Endgame einde gelekt!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Pas op voor een major spoiler alert: het einde van de langverwachte film Avengers: Endgame is namelijk gelekt! Volgende week woensdag is de première in Nederland, maar beelden van de laatste scènes spoken nu al rond op het internet. 

Paniek!

Ondanks de vele moeite die Disney heeft gestoken in het geheimhouden van alles rondom Avengers: Endgame (zo kreeg Tom Holland het script niet eens te zien) is dat helaas niet gelukt. Veel fans zijn in paniek vanwege het rondgaan van gelekte beelden en terecht: spoilers zijn wel het laatste wat we nu kunnen gebruiken! Veel mensen zijn al massaal hun sociale media aan het ontwijken of filteren alles weg dat met Avengers te maken heeft: better safe than sorry.

Gigantisch succes

Naar verwachting gaat Avengers: Endgame ontzettend veel records breken. Zo bezweken bioscopen al onder de enorme vraag naar kaartjes en wordt er zelfs gespeculeerd dat Avengers dusdanig veel geld gaat opbrengen, dat het de film Avatar van de troon gaat stoten met de grootste opbrengst ooit. Om even een beeld te schetsen: Avatar bracht €2,787,965,087 op. Dat is net zoveel als de hele top 10 van films met de meeste opbrengst. Dat belooft wat!

Lees verder