Flapuit Tom Holland kreeg het Avengers: Endgame-script niet eens

Veronica Superguide logo
Flapuit Tom Holland kreeg het Avengers: Endgame-script niet eens

Flapuit Tom Holland kreeg het Avengers: Endgame-script niet eens

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Notoire flapuit en spoilermachine Tom Holland kreeg voor Avengers: Endgame slechts zijn stukken tekst te zien. Zo kon hij niet weer per ongeluk het halve verhaal verklappen.

Hij wist niet eens tegenover wie hij die tekst moest uitspreken, zo meldt Cinemablend. Regisseur Joe Russo gaf hem geen script en verklaart nu: “We hielden zijn scènes erg vaag, want hij vindt het nogal moeilijk om zijn mond te houden.” Burn!

Oepsie

We kunnen er wel geinig over doen, maar de lijst van spoilers die Tom Holland de wereld in slingerde, is vrij fors. Kijk maar. De ergste volgens ons: die keer dat hij vóór Infinity War een bioscoopzaal mocht toespreken en zei “Ik leef nog!” waarop mensen dachten “huh, ga je dood dan?”. Pijnlijk…Check ook deze geniale compilatie van al zijn spoilers en MCU-acteurs die Tom proberen tegen te houden:

Tickets kopen

Vandaag is een monumentale dag voor Marvel-fans: de tickets voor Endgame gingen namelijk in de verkoop. Ter ere daarvan deelde Marvel een gloednieuwe trailer vol met nieuwe beelden. Overigens is het op moment van schrijven nogal druk op de bios-sites in Nederland. Mogelijk kun je jouw felbegeerde ticket nog even niet scoren.

Wat gaat er gebeuren?

Waarschijnlijk weet Spoiler-Man Tom dus niet héél veel meer dan ons ongeduldige fans. En omdat wij nu bijna niet meer kunnen wachten, zetten we een aantal interessante theorieën op een rij. Het kan niet anders dat de helden gaan tijdreizen!Avengers: Endgame draait vanaf 24 april in de bios!

Lees verder