Arjan Lubach

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Arjan Lubach

Arjen Lubach heeft spijt van coronavirus-items

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Arjen Lubach vertelde woensdag aan tafel bij Jinek spijt te hebben van zijn items over het coronavirus in Zondag met Lubach. “Toen was het nog echt heel luchtig.” Inmiddels worden grote evenementen geannuleerd en bioscoopfilms vertraagd vanwege het virus.

Zondag met Lubach-items

In het satirische programma neemt Arjen regelmatig grote maatschappelijke issues op de hak. Maar nu het coronavirus toch serieuzer blijkt te zijn dan we in eerste instantie dachten, beseft de presentator dat de items toen iets te luchtig waren. André Hazes vindt het virus overigens nog steeds 'onzin', en Angela de Jong ziet er de gezelligheid wel van in. Bekijk hieronder het item en oordeel zelf.

Serieuze grappen

De vraag is of je nog grappen kunt maken over het coronavirus nu er steeds meer mensen aan overlijden. “Ja, maar je kan overal grappen over maken toch? Maar ik weet niet of je het met dezelfde luchtigheid kan doen”, legt Arjen uit. Het is afwachten of hij opnieuw een grappig item durft te maken over het coronavirus in de uitzending aanstaande zondag.

Zondag met Lubach is elke zondag om 21:20 uur te zien op NPO 3.

Lees verder