Anouk bij Jinek

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anouk bij Jinek

Anouk maakt indruk bij Jinek: ‘Geweldig!’

|
|

Laatste update:

Anouk was een tijdje niet zo prominent aanwezig, behalve op afstand in The Voice of Holland. De zangeres zat lang in quarantaine omdat een coronabesmetting levensbedreigend zou kunnen zijn, vanwege haar hevige astma. Bij Eva Jinek vertelde ze over deze periode én zong ze een paar geweldige liedjes.

Anouk vertelde dat haar opvallende nieuwe coup niet echt een fashion statement was, maar dat ze allergisch was voor haarverf. “Ik voelde me daar zó beroerd door, dat ik dacht: ik ga het er af halen. M’n hele gezicht zette op; je herkent me helemaal niet meer.”

Anouk laat haar keel spreken!

Anouk zong voor de gelegenheid een nieuw nummer: Going for the Kill. Kijkers waren extatisch door de terugkeer van de zangeres!

Kijkers waren even vergeten hoe goed Anouk eigenlijk kan zingen, maar ze maakte in één keer duidelijk dat ze één van de beste zangeressen van Nederland is.

Anouk versus corona

Anouk vertelde ook nog even over haar verblijf in Marokko, waar ze een tijd vastzat door de coronacrisis. “Ik ben al een paar keer opgenomen in het ziekenhuis met een zware astma-aanval, en soms lig ik dan een week. Dat is al pittig. Dus ik was niet helemaal gerust op het idee dat dat er nog bovenop zou komen. Mijn grootste angst was dat ik het misschien niet zou overleven en mijn kinderen niet groot kon brengen.”

Door Anouks nukkige gedrag in The Voice of Holland dachten kijkers dat ze altijd vervelend deed, maar ze waren enorm positief verrast door het interview.

Anouk in The Voice of Holland

Anouk plant in 2022 weer een paar grote optredens, maar we zien haar over een tijdje ook terug in het nieuwe seizoen van The Voice of Holland. Van tevoren dacht iedereen dat het enorm zou knetteren tussen Anouk en het nieuwe jurylid Glennis Grace, maar dat lijkt voorlopig mee te vallen!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

De hele aflevering van Jinek zie je terug op RTLXL.

Lees verder