Anouk, liefdesbreuk?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anouk, liefdesbreuk?

Anouk neemt afscheid van lange blonde lokken

|
|

Laatste update:

Wie naar de Instagram Stories van rockchick Anouk kijkt, moet vast even met zijn ogen knipperen. De Haagse zangeres was blijkbaar toe aan een make-over... en niet zo'n kleine ook!

Vorig jaar november verbaasde Anouk vriend en vijand al door haar lange blonde krullen te verruilen voor een ijzersterke bob, maar dit jaar gaat ze nog een stapje verder...

Gemillimeterd kapsel

In een filmpje op haar Instagram Stories is namelijk te zien hoe Anouk zich onder handen laat nemen door haarstylist Ilham Mestour. Een knipje hier en daar, zal je misschien denken. Maar Anouk gaat nog een knipje... uh stapje verder. Ze laat haar lange lokken met tondeuse en al afscheren! Uiteindelijk houdt ze dan ook een gemillimeterd kapsel over.

Bekijk het resultaat hieronder.

Anouk neemt afscheid van lange blonde lokken

Eerste reacties

Ook vanavond bij RTL Boulevard ging het nieuwe kapsel van de The Voice-coach al even over de tong. Gordon gelooft zijn oren en ogen niet: "Oh my God", roept hij uit. Ook Clarice Stenger kan het niet geloven: "Is dit echt?" Zeker weten, en Luuk en Bridget zijn fan. "Ik vind het wel echt heel cool. Ze lijkt wel een beetje op Sigourney Weaver." 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder