Yes! Netflix maakt releasedatum Anne With An E seizoen 3 bekend

Veronica Superguide logo
Yes! Netflix maakt releasedatum Anne With An E seizoen 3 bekend

Yes! Netflix maakt releasedatum Anne With An E seizoen 3 bekend

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Seizoen 3 van Anne With An E is vanaf deze week al te zien op het Canadese CBC. We gaan er echter even vanuit dat ook jij die zender niet kan ontvangen… Zodoende kunnen we ons voorstellen dat je vooral met smart zit te wachten op de Netflix-releasedatum. In dat geval hebben we goed nieuws: Anne With An E seizoen 3 is vanaf 3 januari 2020 te zien op Netflix!

Anne With An E seizoen 3 niet eerst op Netflix

Anne With An E is een hartverwarmende serie over het weesmeisje Anne Shirley, gebaseerd op de boeken Anne of Green Gables van Lucy Maid Montgomery. De serie speelt zich af in de jaren negentig van de negentiende eeuw. Oorspronkelijk was Anne With An E bedoeld als limited serie. De serie bleek echter zo’n groot succes dat Netflix en CBC hun krachten bundelden. Zodoende was het tweede seizoen bijvoorbeeld ook eerst op Netflix te zien.

Seizoen 3 Anne With An E begin 2020 op Netflix

Helaas geldt dat niet voor het derde seizoen… Seizoen 3 van Anne With An E is namelijk wél eerst op de Canadese tv te checken. Wij moeten nog bijna 4 (!) maanden wachten tot het eindelijk op Netflix verschijnt… Maar goed, we hebben dus in ieder geval een releasedatum voor het derde seizoen van Anne With An E. Zoals gezegd, kun je dat vanaf 3 januari 2020 op Netflix checken!

Om die tijd tot de release van Anne With An E seizoen 3 te doden, wijzen we je graag nog even op onze Nieuw op Netflix-lijst van oktober 2019. En als je echt niets te doen hebt, kun je altijd zelf eens kijken of The I-Land wel wat voor jou is

Lees verder