Inventing Anna

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Inventing Anna
Ophef

‘Anna Delvey’ heeft ‘assistent’ in de gevangenis

|
|

Laatste update:

Anna Sorokin, beter bekend als Anna Delvey, is de wereldberoemde oplichtster die je kent uit Inventing Anna. Door haar bekendheid wordt ze vaak uitgenodigd om in podcasts mee te doen (vanuit de gevangenis), en deze week vertelde ze dat ze andere gevangenen in dienst heeft!

Anna Sorokin zwendelde in New York de boel bij elkaar, door zich voor te doen als ene Anna Delvey: een jonge erfgename met een vermogen van 60 miljoen. Hoewel ze steenrijk was, had ze nooit haar portemonnee bij, of ‘was er gedoe met de bank’, waardoor anderen bijna drie ton verloren.

Anna Delvey is de baas in de bak?

Sorokin werd veroordeeld, en moest het geld dat ze kreeg voor de serie Inventing Anna meteen gebruiken om haar slachtoffers terug te betalen. Momenteel zit ze wéér in de gevangenis: haar visum is verlopen en waarschijnlijk wordt ze binnenkort het land uitgezet. Ze ging in beroep, maar wacht de uitspraak in de gevangenis af.

In de populaire podcast Call Her Daddy vertelde Sorokin over haar verblijf in de gevangenis. Het klinkt alsof… er weinig is veranderd! Volgens Sorokin krijgt ze zó veel fanmail in de gevangenis, dat ze andere gevangenen betaalt om ermee te slepen. Volgens de oplichtster doen andere vrouwen tegen betaling zelfs de was voor haar.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Echt waar, Anna?

Podcast-host Alexandra Cooper vroeg Sorokin hoe ze de andere vrouwen dan betaalde, maar dáár had ‘Anna Delvey’ dan weer niet echt een antwoord op. Haalt ze dat gewoon van haar bankrekening? Of heeft niemand in de gevangenis Inventing Anna gezien?

Ook bijzonder is dat de oplichtster veel huwelijksaanzoeken krijgt, en dat zelfs mensen haar willen adopteren, zodat ze het land niet kan worden uitgezet. Zoals altijd geldt: neem de woorden van Sorokin met een korreltje zout!

Lees verder