Angela de Jong over botsing Johan Derksen: ‘Kookte van binnen’

Het kwam in Vandaag Inside tot een botsing tussen Angela de Jong en Johan Derksen. Hoe was dat voor Angela? De tv-columniste reageerde zojuist bij Renze op Zaterdag!

angela de jong renze op zaterdag

Angela de Jong en Johan Derksen vlogen elkaar woensdag verbaal in de haren in Vandaag Inside. Johan vindt dat Johnny de Mol excuses verdient van verschillende journalisten, waaronder Angela, nadat de rechter hem laatst onschuldig bevond aan mishandeling. Angela stelt dat ze nooit beweerd heeft dat Johnny schuldig zou zijn. Ze schreef simpelweg dát er een aangifte lag. Daarna bijt ze feller van zich af: Johan lijkt inderdaad wel ‘de woordvoerder van de familie De Mol'

Angela vs Johan

Een dag later kwam Johan terug op de woordenwisseling. Hij gaf aan een slechte dag te hebben gehad en daardoor met slechte argumenten te zijn gekomen. Hij steekt daarom in ieder geval gedeeltelijk zijn hand in eigen boezem. Vanavond was het de beurt aan Angela om te reageren. De altijd uitgesproken tv-columniste – die het (ook?) aan de stok heeft met Slimste Mens-kandidaat Martin Rombouts – schoof daarvoor aan bij Renze op Zaterdag.

'Stevige discussies'

Angela vertelt dat Johan al had laten weten dat-ie haar ‘tot de orde zou roepen’. Ze had zich daarom voorgenomen om rustig te blijven. Van binnen ‘kookte’ ze echter. De beschuldigingen van Johan waren simpelweg niet waar. Hoe het nu met Johan en Angela is? De twee hebben na de Vandaag Inside-uitzending geen contact gehad. Dat vindt Angela echter niet erg: het is alleen maar goed dat ze na de ‘stevige discussies’ gewoon weer overgaan tot de orde van de dag!

Renze op Zaterdag zie je elke zaterdag rond 21.50 uur op RTL 4.