Johan Derksen haalt fel uit naar Angela de Jong in Vandaag Inside

Wanneer Johan Derksen besluit Angela de Jong in Vandaag Inside te confronteren met haar pittige columns over Johnny de Mol, belanden de twee in een heftige discussie.

Johan Derksen en Angela de Jong
© SBS

Poging tot doodslag

Johan vindt dat Angela te vaak heeft geschreven over de aangifte van poging tot doodslag aan Johnny’s adres. Nu hij niet vervolgd wordt, vindt Johan dat Angela haar excuses moet aanbieden. Hij heeft zijn huiswerk gedaan. “Ik ben 180 columns van je gelezen.” De columns waarin Angela over de mishandeling schrijft, heeft hij netjes uitgeprint. 

Het karretje van Shima

Volgens Johan heeft Angela, door hierover te schrijven, zich voor het karretje van Shima Kaes laten spannen. De ex van Johnny zocht volgens hem publiciteit om zo John de Mol senior te kunnen afpersen. Angela is bepaald niet onder de indruk van Johans beschuldiging, zelf heeft ze namelijk ook de nodige research gedaan. “Er staat aangifte van poging tot doodslag, dat verzin ik toch niet? Ik verwijt hem nergens dat hij schuldig is.” 

Oeps

Angela vraagt zich af of Johan de Vandaag Inside van 7 april al heeft teruggezien. “Toen zei jij zelf dat Johnny het wel op drugs en drank kan gooien, maar dat dit nog niet goed maakt dat hij zijn vriendin in elkaar mept.” Oeps, daar heeft Johan niet van terug. “Kom op Johan, als je mij iets verwijt dan moet je wel komen met iets dat klopt”, vervolgt de opiniediva.  

Wilfred Genee

Wanneer Angela benoemt dat de familie De Mol wel héél dierbaar is voor Johan ontploft hij bijna. “Als jij een hetze voert mag ik daar toch wel wat van zeggen?”, briest Johan. Uiteindelijk moet Wilfred Genee de sfeer redden door snel een filmpje van Peter Gillis in Afrika aan te kondigen.

#TEAMANGELA

Op twitter lijken de meeste mensen #teamangela te zijn. “Respect voor Angela de Jong die op d'r strepen blijft staan t.o.v. de zwakke beargumentatie van Johan Derksen in zake Johnny de Mol”, zegt een kijker. Een ander laat weten van zowel Angela als Johan fan te zijn, maar te genieten van hoe Johan niet op kan tegen Angela. ”En toch probeert Johan het keer op keer.”

Vandaag Inside is iedere werkdag rond 21:30 te zien op SBS 6.