André Hazes en Angela de Jong

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes en Angela de Jong

Angela de Jong fileert Rachel en André Hazes vanwege Lidl-lijn

|
|

Laatste update:

De Lidl heeft een complete André Hazes-lijn uitgebracht, compleet met slippers, badjassen, t-shirts én… een vlieger. Angela de Jong heeft er geen goed woord voor over en besluit meteen Rachel en André junior (opnieuw!) te fileren.

'Hazes-overkill'

Journaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column in het AD over wat haar opvalt op tv. Vandaag richt ze haar pijlen op de André Hazes-lijn van Lidl en de bijbehorende reclame. Daarbij krijgen ook Rachel en André junior een flinke veeg uit de pan. Volgens Angela lijden we “door het exhibistionistische en egocentrische gedrag” van deze twee collectief aan een “Hazes-overkill”. Waarmee ze eigenlijk de woorden van Luuk Ikink herhaalt.

Win het weekend van je dromen!

Is André Hazes een held?

Angela vraagt zich af of het nog wel oké is om de volkszanger als held te presenteren... Zo leerden we in documentairereeks Kleine Jongen dat André en Rachel voor de eerste keer seks hadden toen zij slechts 15 jaar oud was. “Dat betekent niet dat van mij nu alle Hazes-liedjes in de ban moeten. (…) Maar net doen alsof we in 2004 de Zanger des Vaderlands zijn verloren, zoals Rachel en nu ook Trijntje, Xander en hun geldbeluste collega’s ons willen doen geloven in de Lidl-reclame, is het andere uiterste”, aldus Angela.

Een sorry van Lidl zou volgens Angela dus wel op zijn plaats zijn, net zoals Bilal Wahib eerder deze week (zonder groot succes…) bij Op1 deed.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder