Rachel en Luuk, RTL Boulevard

Veronica Superguide logo
Rachel en Luuk, RTL Boulevard

Luuk Ikink stipt Hazes-overload aan: 'Geen week zonder André'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

RTL Boulevard gaf Rachel Hazes vanavond alle ruimte om te praten over de kledinglijn en het bijpassende nummer dat ter ere van Andrés zeventigste geboortedag wordt gemaakt. Leuk en aardig allemaal, maar Luuk Ikink leek er even klaar mee.

De RTL Boulevard-presentator kan zich namelijk amper een week herinneren zonder nieuws over Rachel, André, Sarah of Monique.

'Denderende olietanker'

"Ik kan me gewoon niet herinneren dat er een uitzending, of nou ja week van RTL Boulevard, is geweest zonder nieuws over André Hazes", vertelt hij kort na het item met een big smile op zijn gezicht. "Het is een soort olietanker en die dendert maar door en er is elke keer weer iets nieuws. Nu is er een enorme lijn met spulletjes, vliegers, badjassen et cetera." Dat zijn nu niet bepaald dingen die Luuk in zijn kast wil. 

'Een beetje geliefd'

En naast deze grote lijn aan 'must have' komt er ook een speciaal lied. Zo zijn tal van BN'ers als Trijntje Oosterhuis, Xander de Buisonjé, Berget Lewis en The Voice Kids-winnaar Silver de studio ingedoken om van zijn hit Een beetje verliefd, Een beetje geliefd te maken. Dat schiet dan weer bij Eric de Munck in het verkeerde keelgat. "Ik vind dat nummer echt niet kunnen. Dat vind ik iets teveel, zo'n klassieker. Ik had 'nee' gezegd als ik Xander was", aldus de verslaggever in diezelfde uitzending.

Mocht je in tegenstelling tot Luuk en Eric benieuwd zijn naar de lijn en het nummer, Rachel Hazes vertelt er in de onderstaande video alles over.

Win het weekend van je dromen!

Geen grote liefhebbers

Helaas voor Rachel staan ook de Twitteraars nog niet te stuiten voor haar kledinglijn. De reacties liegen er niet om. Bekijk ze hieronder! 

RTL Boulevard is iedere werkdag om 18.35 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder