Angel Has Fallen met Gerard Butler en Morgan Freeman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Angel Has Fallen met Gerard Butler en Morgan Freeman

Angel Has Fallen toont Gerard Butler in explosieve trailer

|
|

Laatste update:

Ja hoor, kom snel zitten! We hebben namelijk een nieuwe trailer van Angel Has Fallen voor je. Hierin zie je lekker veel Gerard Butler en lekker veel explosies voorbij komen! De derde film over de avonturen van Mike Banning draait vanaf 22 augustus in de bioscoop.

Gerard Butler op de vlucht in Angel Has Fallen

In onderstaande trailer voor Angel Has Fallen zien we Gerard Butler voor de derde keer in de huid kruipen van Mike Banning. Hij is op de vlucht en probeert zijn naam te zuiveren. Deze trailer richt zich meer op de gebeurtenissen in de aanloop naar deze derde film dan eerdere video’s; we zien bijvoorbeeld de enorme drone-aanval die van Mike Banning een vijand van de staat maakt. Angel Has Fallen is het vervolg op het fijne Olympus Has Fallen en het minder fijne London Has Fallen.

Angel Has Fallen vanaf 22 augustus in de bioscoop

In Angel Has Fallen vindt er een moordaanslag plaats op de Amerikaanse president Allan Trumbull (de immer geweldige Morgan Freeman). In de nasleep van de aanslag wordt geheimagent Mike Banning aangewezen als hoofdverdachte. Hij wordt in politiehechtenis genomen, maar weet te ontsnappen. Op de vlucht moet hij de FBI een stap voor blijven en de ware dreiging voor de president achterhalen. Hij wendt zich daarbij tot onwaarschijnlijke bondgenoten… Klinkt goed, toch? Of het eindresultaat net zo explosief is als deze trailer voor Angel Has Fallen, kun je vanaf 22 augustus ontdekken in de bioscoop.

Lees verder