Lingo

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lingo

LOL! Andries neemt wraak op zijn ex in legendarische Lingo

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Andries Tunru werd deze week een Lingo-legende door genadeloos zijn ex belachelijk te maken in de uitzending. De 28-jarige beschreef zijn voormalige partner met een woord van 6 letters dat met een K begint. “Mijn ex-vriendin: K-U-T-W-IJ-F.” Het antwoord was fout.

1 miljoen views

Tegenover het AD vertelt Andries dat het een spontane grap was en dat hij nooit had verwacht dat het op Dumpert 1 miljoen views zou halen. "Ik had wel verwacht dat ik reacties zou krijgen. Van mijn vrienden, van collega’s, maar dat het zó uit de hand zou lopen? Dat had ik echt niet zien aankomen. Het is best overweldigend allemaal.” Er komt ook een Lingo spin-off met BN’ers aan.

Boze ex?

Overigens heeft de ex van Andries nog niet gereageerd. De Lingo-deelnemer vertelt dat het inderdaad niet goed tussen hen afliep maar dat ze verder nog contact onderhouden. Althans dat deden ze tot recent…

Succes voor Lingo-Andries

Andries en zijn broer doen het goed in Lingo en hebben al 3 uitzendingen gewonnen. De viral grap levert Tunru ook nog wat op, want hij is cabaretier en zijn kaartverkoop zit in de lift sinds hij half Nederland aan het lachen kreeg in Lingo. Het programma zelf doet het eveneens goed en is met een tweede seizoen verlengd. 

Lingo is iedere werkdag om 20.00 uur op SBS6. Meestal wordt er niet in gevloekt.

Lees verder