André van Duin

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André van Duin

André van Duin ziet op tegen moeilijke Kerst

|
|

Laatste update:

André van Duin verloor dit jaar zijn echtgenoot Martin Elferink, en zijn goede vriendin Corrie van Gorp. Volgens de presentator/komiek gaat het “redelijk” met hem, maar Kerst viert hij dit jaar niet.

“Ik zie er tegenop, het wordt emotioneel, maar het is ook weer voorbij voordat je het weet. Daarna mis ik Martin nog net zo veel.” Van Duin nodigt een klein groepje vrienden uit om te komen eten, maar de rest van de kerstdagen brengt hij waarschijnlijk Netflixend door.

Tegenover het ANP (via Shownieuws) verklaart André dat het begin dit jaar heel slecht met hem ging. “Nu gaat het naar omstandigheden goed, maar je moet het wel zelf doen. In het begin word je constant gebeld en vragen mensen hoe het gaat, maar dat kunnen mensen niet blijven doen. Je moet het uiteindelijk helemaal alleen doen.”

“Mis de gekkigheid”

Van Duin heeft enige berusting in zijn verlies, maar mist zijn partner nog elke dag. “Ik word 74, maar toen Martin overleed dacht ik wel even: Wat nu met mij? Je ziet mensen om je heen neervallen, en zo hoort het, maar ik mis gewoon dat hij er is. Dat je na een verjaardag zegt: Zo, wat hebben zij een lelijke bank gekocht! Die gekkigheid mis ik enorm.”

Lees verder