andré van duin man echtgenoot martin elferink

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
andré van duin man echtgenoot martin elferink

Hartverscheurend... André van Duin deelt zijn verdriet: "Stomme kanker"

|
|

Laatste update:

Het is vandaag precies een week geleden dat Martin Elferink - de echtgenoot van André van Duin - overleed aan de gevolgen van botkanker. Na eerder al openhartig over het verlies gesproken te hebben, deelt Van Duin zijn verdriet vandaag ook met zijn Facebook-volgers.

André van Duin deelt zijn verdriet op Facebook

André van Duin deelde eerder vandaag een verschrikkelijk verdrietige post op Facebook: "niets is meer belangrijk als het je overkomt". Hij doelt daarmee op de strijd die zijn echtgenoot Martin Elferink voerde tegen die "stomme kanker". Helaas moest Elferink de strijd vorige week maandag echter opgeven. "Sommigen van ons willen een nieuw huis. En een nieuwe auto. En een nieuwe smartphone. Maar iemand die vecht tegen kanker wil maar 1 ding en dat is kanker overwinnen”, aldus Van Duin.

Heel Holland Bakt eert overleden echtgenoot Van Duin

Gelukkig krijgt Van Duin een heleboel lieve reacties op zijn Facebook-bericht. Dat het overlijden van Elferink heel veel mensen aangrijpt, bleek ook wel uit de meest recente uitzending van Heel Holland Bakt. Ook in dat programma werd even stilgestaan bij het verdrietige nieuws. Om zijn verdriet te verwerken, heeft Van Duin tot en met mei zijn agenda leeggemaakt. Of hij echt zijn rust pakt, valt echter nog te bezien. Hij gaf namelijk al aan dat wat afleiding wellicht ook wel welkom is.

Lees verder