Monique Westenberg

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Monique Westenberg

Wat er écht gebeurde tussen André Hazes en Monique op Curaçao

|
|

Laatste update:

Monique Westenberg heeft onthuld dat er wel degelijk 'meer' speelde tussen haar en André op die beruchte Curaçao-vakantie van begin dit jaar, toen André nog steeds een koppeltje vormde met Bridget Maasland, die óók op het eiland zat.

In de nieuwe Beau Monde vertelt Monique over het moment waarop de vlam tussen haar en de volkszanger weer in de pan vloog. En dat was toen André officieel nog een relatie had met Bridget, waar toen ook al de nodige wilde geruchten over rondgingen. En als we zeggen wild, bedoelen we ook écht wild.

Hereniging

De hereniging tussen Monique en André op het eiland ging verder dan ze had verwacht. "We hadden er bewust voor gekozen om daar samen te zijn – ook al waren we niet meer bij elkaar – zodat de kleine tijd kon doorbrengen met zijn vader", legt Monique uit. "André kwam kleine André halen op het strand; hij kwam aanlopen en er sloeg in één keer een vonk over. Ik schrok heel erg en dacht: wat is dit?" En toen gebeurde het! "Hij gaf me een kus op mijn mond, waarvan ik ook schrok. Later legde hij uit: ‘Ik kwam aangelopen en ik voelde een vonk.’ Dat hadden we dus allebei."

Tranen met tuiten

Vervolgens lieten de (toen nog ex)geliefden al hun emoties de vrije loop. "Meteen kwamen de gesprekken. Allebei huilen, hij had spijt, en hij heeft ook veel met mijn vader gepraat. Ik dacht: wat ga ik doen na alles wat er gebeurd en voorgevallen is?" Vervolgens begon er bij Monique een soort innerlijke strijd tussen aan de ene kant haar hart en aan de andere kant haar ego. "Ik was eigenlijk op Curaçao om rust te krijgen en het af te sluiten. En nu gebeurde dit. Ik voelde van alles in mijn hart en tegelijkertijd had ik een ego dat zei: ‘Ben je niet goed bij je hoofd, je gaat hem toch niet terugnemen?’"

Het hele interview met Monique Westenberg kun je hier lezen.

Lees verder