André Hazes wil wéér trouwen met Monique: ‘Is het doel’

Na veel strubbelingen hebben zanger André Hazes en Monique Westenberg toch weer een soort LAT-relatie. In de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws meldt André dat hij het liefst met de moeder van zijn kind zou trouwen: “Ik draag haar op handen.”

André Hazes en Monique Westenberg

André Hazes is in Nederland en België bezig met zijn ‘comeback’, nadat hij vanwege ‘emotionele overspannenheid’ (lees: verslavingen) een break had genomen. Zijn relaties met Monique Westenberg, Bridget Maasland en Sarah van Soelen domineerden ook lange tijd de tabloid-koppen, maar inmiddels gaat het weer een stuk beter tussen hem en Monique.

Trouwen met Monique

Eerder dit jaar vertelde de zanger dat hij een soort LAT-relatie heeft met Monique en dat het stel niet samenwoont. Als het aan André ligt gebeurt dit over een tijdje wél. “Met Monique gaat het heel goed. Ik heb het vaker geroepen, maar de manier waarop we het nu doen werkt heel goed. Trouwen met Monique is ooit wel het doel.”

Misschien wat vreemd

André vroeg Monique in 2020 ten huwelijk, na zijn avontuur met Bridget Maasland, maar ging er daarna met Sarah vandoor. Ondanks alles kunnen de twee tegenwoordig nog goed door één deur. André beseft zelf trouwens ook wel een beetje hoe zijn trouwplannen klinken. “Nu zou het misschien wat vreemd zijn, maar het moet wel.”

2023 moet het jaar van André’s comeback worden, maar zijn langverwachte single Deel Van Mij deed het niet bijzonder goed (en leek volgens muziekkenners heel veel op een nummer van Gavin DeGraw). In België is de documentaireserie Crossroads nu te volgen, maar ook daar valt de aandacht voor André een beetje tegen.