André Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes

André Hazes onthult: hij krijgt een eigen documentaire

|
|

Laatste update:

Op de cover van de gloednieuwe, volledig gerestylede Veronica Superguide prijkt Nederlands meest besproken BN'er van dit moment: André Hazes. En Dré brengt groot nieuws met zich mee. Hij wordt as we speak gevolgd door een cameraploeg voor een eigen documentaire!

Dat vertelt André in een openhartig en uitgebreid interview met Veronica Superguide. Er zit momenteel een cameraploeg achter 'm aan die uiteindelijk veertien maanden (!) uit zijn turbulente bestaan vastlegt voor een docu.

Turbulent leven

Dat André voer is voor een docu is een groot understatement. Menig showbizzjournalist begint al te kwijlen bij de gedachte alleen. Dré is de meest besproken BN'er van het moment en leidde met zijn 27 jaar oud al een vol leven vol gigantische ups en extreme downs. "Je zou je van minder een oude ziel gaan voelen", zegt hij.

Snel volwassen geworden

Door de dood van Hazes senior - die hij steevast "die ouwe" noemt - is André naar eigen zeggen richting volwassenheid gekatapulteerd. "Na zijn overlijden voelde ik me verantwoordelijk voor mijn moeder en zus, als enige man binnen het gezin. Alsof ik ze moest beschermen. Ik zag hun verdriet en zette dat van mij opzij zodat ik hen kon opvangen."

Nieuwe schoonfamilie

Dré heeft tegelijkertijd ook een héle andere kant. Hij houdt van flauwe poep- en pieshumor. "Ik denk continu in vunzige woordspelingen. Die eerste week in huis bij de familie Van Soelen (zijn nieuwe schoonfamilie, red.) heb ik me echt moeten inhouden. Die lieve mensen zouden niet weten waar ze het zoeken moesten als ik zou losgaan met mijn grappen en grollen."

Veronica Magazine = Veronica Superguide

Het hele interview met André, waarin hij ook ingaat op de bedreigingen die zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen kreeg, lees je in de nieuwe editie van Veronica Superguide. Dit is de eerste editie van ons geheel vernieuwde magazine inclusief nieuwe naam, nieuwe rubrieken én nieuwe columnisten.

Column!

Daarover gesproken: vanaf volgende week schrijft André elke maand een column voor Veronica Superguide. Hij neemt je exclusief mee in zijn vaak turbulente, maar in elk geval nooit saaie leven.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder