André Hazes lucht zijn hart over roddels, dreigementen en Sarah: 'Heftig en oneerlijk'

Sarah van Soelen en André Hazes

Op de cover van de gloednieuwe, volledig gerestylede Veronica Superguide prijkt Nederlands meest besproken BN'er van dit moment: André Hazes. Een openhartig en uitgebreid interview volgde. Dré gaat dieper in op zijn heftige eerste weken met nieuw liefje Sarah van Soelen.

"Ik ben al die media- aandacht gewend en zie het als iets wat bij het artiest-zijn hoort. Maar voor Sarah was het compleet nieuw", blikt André terug. "Van de ene op de andere dag werd ze aan de schandpaal genageld op social media, was ze de meest gehate vrouw van Nederland."

Dreigementen en achtervolgingen

De jonge Hazes ontving ook nog allerlei dreigementen via mail, kreeg 24/7 beveiliging en belandde in achtervolgingspraktijken met paparazzi op de snelweg, zo vertelt hij aan Veronica Superguide. Het wordt nog heftiger: Dré sloot zich een week op in het huis van de ouders van Sarah, maar wilde op een gegeven moment weg. De enige manier om het pand ongezien te verlaten? Hij verstopte zich onder een dekentje op de achterbank van een auto...

André over Sarah

De bekendste volkszanger van het land prijst zich gelukkig met zijn nieuwe vriendin. "Sarah is een heel goed wijf. Heel sterk ook. Ze kan dit echt aan." Wel verbaast hij zich nog altijd over alle roddels en het 'gelul', waar 'ie natuurlijk al jaren mee moet dealen. "Ik zou al drie kinderen met haar hebben. Pas maar op, ik heb blijkbaar wonderzaad. Straks zijn jullie allemaal nog zwanger omdat jullie me fotograferen en interviewen."

'Heftig en oneerlijk'

Dan, iets serieuzer: "Het voelt heftig en oneerlijk dat men elke vuile roddel de wereld kan in slingeren en ik, die vertel dat het niet waar is, niet word geloofd. Maar weet dat ik geen leugens vertel. Nooit. Daarmee maak ik dan trouwens óók weer mensen boos, maar dat is dan maar zo."

Veronica Magazine = Veronica Superguide

Het hele interview met André, waarin hij ook onthult dat hij een eigen documentaire krijgt, lees je in de nieuwe editie van Veronica Superguide. Dit is de eerste editie van ons geheel vernieuwde magazine inclusief nieuwe naam, nieuwe rubrieken én nieuwe columnisten, waaronder... André Hazes!

Veronica Magazine en Superguide gaan samen door als Veronica Superguide! Lees hier alles over ons vernieuwde merk.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.