• Nieuws

American Horror Stories vanaf september te zien

American Horror Stories

Train je gilspieren want binnenkort kun je genieten van American Horror Stories! Deze spin-off van American Horror Story komt binnenkort naar Disney+.

American Horror Story zorgt al seizoenen lang voor verknipt vermaak, en daarom vonden Ryan Murphy en Brad Falchuk het tijd om de serie uit te breiden met een spin-off. Deze draait op dit moment in de Verenigde Staten en komt in september naar Disney+.

Net als American Horror Story is de nieuwe spin-off een ‘anthology’. Waar het verhaal van de hoofdserie elk seizoen verandert, is dat bij de spin-off elke aflevering zo. Hoewel het ‘Murder House’ een grote rol speelt, zijn er ook afleveringen over dodelijke films, een killer-kerstman én kwaadaardige demonen. Dolletjes!

Nieuw seizoen American Horror Story

De spin-off van American Horror Stories is vanaf 8 september te zien op Disney+. Aangezien dat een woensdag is gaan we ervan uit dat er wekelijks een nieuwe aflevering verschijnt, maar het zou ook kunnen dat alle afleveringen in één keer op Disney+ landen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Het tiende seizoen van American Horror Story, getiteld Double Feature, verschijnt ergens in oktober op Disney+. De eerste negen reeksen van de serie zijn al te zien via het streamingplatform. Hier vind je een lijstje met de beste horrorseries uit deze eeuw om je zoet te houden!