Ali B.

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ali B.

Ali B: ‘Eindelijk een TVOH-seizoen zonder ruzie’

|
|

Laatste update:

Fans van The Voice of Holland waren een beetje nerveus toen Glennis Grace werd aangekondigd als nieuwe coach. Na turbulente seizoenen waarin de coaches elkaar niet konden luchten, heeft Ali B. goed nieuws! De sfeer in de studio is opperbest.

De laatste paar seizoenen werden getekend door relletjes tussen Lil’ Kleine en Anouk én Anouk en Jan Smit. Nu de - óók best pittige - Glennis Grace de jury versterkt zou je zeggen dat de situatie niet echt stabieler is.

Volgens Ali B. valt dat gelukkig best mee! “Qua ruziemaken ben ik een lichtgewicht tussen Waylon, Anouk en Glennis. Het zou het een ruzieloos seizoen kunnen worden. Maar we zijn nog aan het opnemen, hé!” Volgens Ali is er een relaxte sfeer tijdens de opnames van de nieuwe talentenjacht. “Het zijn allemaal mensen die kunnen uitdelen, maar óók incasseren. Dat brengt het een beetje in balans.”

Glennis is een geweldige debutant

Ali B. is in dit seizoen ook meteen onder de indruk van de nieuwe coach. “Glennis is wel de beste nieuwkomer die ik tot nu toe heb gezien. Het is wel echt een aanwinst.” Bang voor de concurrentie is Ali overigens niet: “Voor mij is niemand een gevaar, ik heb nog nooit gewonnen! Ik verwacht ook niet dat dat heel snel gaat gebeuren.”

De rapper/presentator meldt dat dat komt omdat de uitzonderlijkste talenten meestal niet voor hém kiezen, maar hij vindt het winnen ook niet het allerbelangrijkste. “Het gaat me erom om voor mijn team het maximale eruit te halen.”

Dat de sfeer goed is, is al een hele verbetering ten opzichte van de afgelopen jaargangen. Een beetje geknetter is wel leuk, maar het gesnauw van Anouk richting Jan Smit was vooral ongemakkelijk, om nog maar te zwijgen over de clashes met Lil’ Kleine.

The Voice of Holland 2021/2022

We gaan ervan uit dat het nieuwe seizoen van The Voice of Holland in november start. Het nieuwe seizoen The Masked Singer begint op vrijdag 15 oktober en kent twaalf afleveringen. Als RTL twee afleveringen per week uitzendt, dan zou er eind november ruimte ontstaan voor The Voice of Holland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Als er tóch maar één aflevering van The Masked Singer verschijnt, dan zou The Voice of Holland zelfs in januari 2022 kunnen starten.

Lees verder