Albert Verlinde op de première van April, May en June

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Albert Verlinde op de première van April, May en June

Helderziend: voelde Albert Verlinde scheiding Marco en Leontine aankomen?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Heeft Albert Verlinde stiekem een glazen bol? De oud-showbizzkoning zat gisteren in RTL Boulevard en vertelde dat hij de avond ervoor opeens moest denken aan iets dat Leontine Borsato tegen 'm zei. Zag Albert de breuk tussen haar en Marco al aankomen?!

Helaas stopt zijn werkgever Talpa met Astro TV. Anders hadden de helderziende mediums in Albert - die momenteel even géén tv-klussen heeft - een fijne nieuwe collega!

Magic Albert 

Nee, zonder dollen: het zit zo. "Het vreemde is dat ik zes weken geleden nog ergens was samen met Leontine", zo herinnert Albert zich. "We zaten aan één tafel. Normaal is ze best wel open en zit ze te praten over alles en nog wat, maar toen was ze best gesloten." Op een gegeven moment vroeg 'magic Albert' aan Leontine wat ze met de Kerst ging doen. "‘Nou eigenlijk niet zo heel veel’, zei ze.”"

Ingeving

Die uitspraak van Leontine bleef nog lang door Alberts hoofd spoken. "Het was een beetje… Je zal het niet willen geloven, maar gisterenavond speelde die zin weer door mijn hoofd. Er zat gewoon iets dat ik dacht: het klopt niet wat er is." Hoewel heel Nederland gisteren pas te horen kreeg dat Marco en Leontine gingen scheiden, kreeg Albert gewoon gisteren al een ingeving! 

BN'ers

Overigens vindt Albert de breuk natuurlijk wel super-erg, gaf hij aan in RTL Boulevard. Logisch ook: hij kent het ex-stel persoonlijk. Naast Albert, spraken ook talloze andere BN'ers hun steun uit aan Marco en Leontine die nu ongetwijfeld een rotperiode ingaan.

Lees verder