• Nieuws

Rawr! ‘Alan Grant’ en ‘Ian Malcolm’ weer verenigd!

Rawr! ‘Alan Grant’ en ‘Ian Malcolm’ weer verenigd!

Jurassic Park-fans verheugen zich enorm op de terugkeer van Sam Neill en Jeff Goldblum in de spannende dinosaurusreeks. Omdat de heren zélf ook blij zijn om weer samen te werken, zongen ze voor de gelegenheid een liedje!

Neill en Goldblum zijn zó geroerd door hun wederzien, dat ze voor de gelegenheid de jazzklassieker I Remember You spelen op de piano! Het lijkt een leuk, spontaan moment want aan de schilderijtjes te zien zitten ze gezellig in de foyer van een hotel!

Bericht wordt geladen...

In Jurassic World: Dominion zijn de kermisdino’s uit het pretpark op Isla Nublar ontsnapt. Aangezien de dieren zich (waarschijnlijk) voort kunnen planten, kan de mensheid maar beter weer gaan wennen aan de aanwezigheid van rondstampende reuzenreptielen.

Jurassic World: Dominion

De opnames van Jurassic World: Dominion werden helemaal omgegooid vanwege het coronavirus. De sterren Chris Pratt, Bryce Dallas Howard en Sam Neill zouden momenteel op Malta moeten filmen, maar nadat een deel van de crew daar besmet raakte met het virus, verhuisden ze weer terug naar de Pinewood Studio’s in Engeland.

Ergens deze maand zouden de opnames daar weer verdergaan; de hele cast en crew zit ondertussen in een gehuurd hotel(!) in een soort megaquarantaine. Vooralsnog moet Jurassic World: Dominion staat voorlopig gepland voor een bioscooprelease in juni 2021. Met het wisselende schema zou het niemand verbazen als de film iets later uitkomt.