American Horror Story seizoen 10

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
American Horror Story seizoen 10

Op déze datum staat American Horror Story seizoen 10 op Disney+

|
|

Laatste update:

Ben je klaar voor een lekkere portie griezelen? Disney+ heeft bekendgemaakt wanneer seizoen 10 van American Horror Story online komt!

Het tiende seizoen van American Horror Story heet Double Feature, en speelt zich af op twee verschillende locaties. Het eerste deel speelt vlak bij de zee, waarna de actie zich verplaatst naar de woestijn voor de laatste vier episodes.

AHS: Double Feature draait om de schrijver Harry (Finn Whitrock) die kampt met een enorm writer’s block. Hij ontmoet een andere bekende auteur die hem helpt, door hem een paar mysterieuze pillen te geven. Het talent van Harry wordt in één klap enorm groot, maar de pillen hebben ook verontrustende bijwerkingen…

American Horror Story: Double Feature

American Horror Story is al een tijd te zien op Disney+ en deze maand kwam daar óók de spin-off American Horror Stories bij. Het wachten op AHS: Double Feature duurt gelukkig niet zo lang meer: vanaf 20 oktober kun je de serie volgen op Disney+.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Seizoen 10 van American Horror Story bevat natuurlijk bekende gezichten als Sarah Paulson, Evan Peters en Frances Conroy. Een grote verrassing was dat Macaulay Culkin óók een comeback maakt in de populaire horrorserie.

Je ziet seizoen 10 van American Horror Story vanaf 20 oktober op Disney+.

Lees verder