Geen tienerfilm meer! After We Collided wordt pikanter dan verwacht

Door Redactie
After We Collided, trailer

Op 8 oktober draait eindelijk After We Collided in de bioscoop! De eerste film werd nog als 'tienerversie' van Fifty Shades of Grey gezien, maar daar is in dit veel pikantere tweede deel niets meer van te merken

Volgens de cast wordt het allemaal véél heftiger, ook al heeft de film een 12+-keuring. "Er zit veel meer humor, intensiteit en gevloek - want dat mogen we nu - in", schemert hoofdrolspeelster Josephine Langford alvast door. "Er is zeker een verandering gaande en iedereen die meewerkt aan de film voelt dat."

Intieme scènes

Schrijfster Anna Todd - die niet vies is van een seksscène zo blijkt uit haar boeken - sluit zich in gesprek met Lauren Veneziani hier bij aan. "We hebben veel intieme scènes geschoten de eerste keer die niet gebruikt zijn." Dit zou voornamelijk komen doordat ze geen idee hadden wat mocht en wat niet, maar dat wordt in het tweede deel meer dan goed gemaakt. "Ik weet dat fans meer seks willen, maar ik ben heel erg trots op de intieme scènes - ook al gaan ze niet zo ver als in de boeken. Ze zijn zo mooi geschoten en de chemie is zo sexy zonder te veel te laten zien."

Tweede film

Nou, wij krijgen het al spontaan warm bij het zien van de trailer. De tweede film gaat door waar de eerste (die overigens op Netflix staat) is geëindigd. Hardin en Tessa moeten het na hun break-up nu zonder elkaar doen, maar dat gaat ze niet gemakkelijk af. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes probeert Tessa indruk te maken tijdens haar nieuwe stage bij uitgeverij Vance. Alleen waar zij genoeg aandacht lijkt te krijgen van andere knappe mannen (hallo, Dylan Sprouse!) kan ze Hardin maar niet uit haar hoofd krijgen. En andersom geldt vast hetzelfde!

After We Collided draait vanaf 8 oktober in de bioscoop!