Adele

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Adele

Adele-lookalikes klagen over… Adeles figuur

|
|

Laatste update:

Zangeres Adele baarde begin dit jaar opzien door tientallen kilo’s af te vallen. Mensen feliciteerden haar met haar nieuwe figuur, of waren juist boos omdat ze zichzelf uithongerde, maar één groep kon wel janken! Adele-lookalikes, in te huren voor feesten en partijen, lijken ineens niet meer op de ster die ze imiteren.

In de Britse ochtendshow This Morning klaagden drie Adele-imitators zich over het nieuwe figuur van de zangeres. Het is fijn dat de superster de middelen heeft voor een extreem dieet, maar dat geldt natuurlijk niet voor haar navolgers. Lookalikes Jax, Natalie en Maria zingen Adele-liedjes op feesten en bruiloften maar zijn niet van plan om zichzelf uit te hongeren.

‘Toen ik haar voor het eerst zag met haar nieuwe figuur dacht ik: Oh jee, verwachten mensen dit nu ook van mij? Ik hoop dat klanten zich vooral de jongere, vollere Adele herinneren.’

Dunne Adele

Natalie en Maria waren vanwege hun eigen gezondheid al bezig met afvallen, en hopen dat ze hierdoor indirect aan het werk kunnen blijven. ‘We komen pas in de problemen als ze ineens hele andere muziek gaat maken; dan moeten we opnieuw leren om haar tot in perfectie na te doen.’

Artiesten hebben het tijdens de coronacrisis al lastig, en als de ster die ze proberen te kopiëren ineens verandert wordt het helemáál moeilijk! Nou ja, hopelijk gaan ze niet het slechte pad op, zoals deze lookalikes van George Clooney, Walter White én David Schwimmer.

Lees verder