George Clooney-“lookalike” opgepakt wegens oplichting

Veronica Superguide logo
George Clooney-“lookalike” opgepakt wegens oplichting

George Clooney-“lookalike” opgepakt wegens oplichting

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De Thaise politie heeft afgelopen dit weekend een oplichter opgepakt die zich voordeed als George Clooney. En wat lijkt ‘ie goed hè? Check die foto’s hierboven – zie jij wie wie is? In 2010 had de acteur deze lookalike al voor het gerecht gesleept omdat die onder Clooney’s naam kleding verkocht. Deze Francesco Galdelli stond samen met zijn partner Vanja Goffi al sinds 2013 de internationale opsporingslijst van Interpol. Nu blijkt dat het stel al sinds 2014 in Thailand zat, waar ze gewoon verder gingen met hun oplichterspraktijken.

Van het Comomeer naar Pattaya

Terwijl de echte George Clooney graag in zijn villa aan het pittoreske Comomeer verblijft, kiest de nep-Clooney beduidend minder sjieke vakantiebestemmingen uit: Galdelli werd uiteindelijk opgepakt in de wegens sekstoerisme en vervuiling beruchte badplaats Pattaya. Van het Comomeer naar Pattaya, da’s nog eens een fall from grace?!

Horloges

En terwijl de echte George Clooney zijn eigen luxe horlogelijn heeft bij Omega Watches, probeerde ook zijn imitator met horloges bij te verdienen: Galdelli had samen met Goffi een handeltje opgezet met Rolex-horloges. Probleem hierbij was dat klanten deze horloges nooit kregen; iedereen die stom genoeg was om een Rolex te kopen bij de nep-acteur kreeg namelijk alleen een pak zout opgestuurd.

Lees verder