Samantha Steenwijk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Samantha Steenwijk

Dierenvriend Samantha Steenwijk redt zielige kuikens

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De lente is weer begonnen dat betekent jonge eendjes! Samantha Steenwijk redde een paar zielige eendjes uit de sloot en laat ze kennis maken met haar fans!

Samantha zag een drietal jonge eendjes in de sloot zwemmen: hun moeder was nergens te bekennen. Uit medelijden ving ze de eendjes en ze wonen nu tijdelijk in huize Steenhuis!

Samantha trekt heel wat bekijks met haar nieuwe vriendjes! “M’n hart!”, reageert Monique Westenberg. Thomas Berge keek het filmpje en vroeg zich af waar Samantha het over had: “Ik zag pas op het einde dat je die eendjes op je nek had!” Dierenvriendin Britt Dekker zat ook te smelten achter haar laptop: “Noohh, wat een dotjes!”

Later vandaag gaan de drie jonge eendjes naar de opvang, maar voorlopig zit Samantha er nog even mee. Ze heeft haar Instagram-volgers even om raad gevraagd. “Wat worden de namen? Reageer met een geel hartje voor Kees, Diederik en Holly. Reageer met een groen hartje voor Gerard, René en Jeroen.”

Op dit moment staan kijkers van De Verraders in elk geval ver voor in de score. De vogeltjes lijken dus Holly, Kees en Diederik te gaan heten.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Samantha Steenwijk verraadt de verraders

De Verraders zorgde er helaas ook voor dat Samantha even een wat mindere periode had. De zangeres werd door de verraders uitgekozen als nieuwe verrader, wat ze beloonde door Holly Mae Brood en Kees Brood er genadeloos uit te wippen. Dat namen sommige mensen haar niet in dank af: ze kreeg zelfs een paar doodsbedreigingen.

Om een - toch beetje - saaie finale te voorkomen in het tweede seizoen van De Verraders wordt er opnieuw naar de regels van het spel gekeken.

Lees verder