8 redenen waarom Aquaman-hottie Jason Momoa de sexiest man alive is

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
8 redenen waarom Aquaman-hottie Jason Momoa de sexiest man alive is

8 redenen waarom Aquaman-hottie Jason Momoa de sexiest man alive is

|
|

Laatste update:

De langverwachte Aquaman uit de DCEU is over een aantal dagen eindelijk te zien in de bioscoop. De ster van de film is natuurlijk de goddelijke Jason Momoa. Om alvast de première te vieren zijn hier acht redenen waarom hij de sexiest man alive is. Wij krijgen het nu al warm.

1. Hij is zo sterk

Jason gooit een bijl like it’s nobody’s business. Met z’n 1.93 en mega spieren is hij zeker erg opvallend. Het is misschien wel zijn meest bekende attribuut. Zijn genen spelen natuurlijk een grote rol, maar hij heeft hard moeten werken voor die abs, okay!

2. Zijn lichaam is crazy!

Voor zijn rol als Khal Drogo in Game Of Throneswas hij al erg groot en gespierd, maar voor de rol Aquaman moest hij er nog een tandje bij en eerlijk is eerlijk: je hoort ons niet klagen…

3. Die ogen zijn betoverend

Jason heeft kleine ogen die door zijn hoeveelheid gezichtshaar en wenkbrauwen soms niet meteen op te merken zijn, maar als je inzoomt zie je twee prachtige smaragden. Je kan makkelijk verdrinken in those eyes.

4. Hij respecteert single mothers

Momoa is opgegroeid met een alleenstaande moeder. Hierdoor heeft hij veel respect voor alle vrouwen die ook een kind alleen opvoeden. Hij gaf in een interview aan: “I was raised by a strong single mother. My mom’s an artist in every way. She’s a painter, a photographer. She’s a wanderer, always searching, always seeing. I guess you could say my mom gave me her eyes.” En ook: “God bless all the single mothers. You are truly superheroes.” Awwww!

5. Hij redt samen met Wonder Woman de DCEU

DC brengt niet altijd de beste superhelden-films uit. Sommige mensen vinden dat ze niet kunnen tippen aan de films uit het Marvel-universum. Toch is Wonder Woman een super-hit geworden en voor zover het er nu uit ziet, wordt ook Aquaman een groot succes. Ze zijn zelfs nu al bezig met een tweede film! DC kan weer opgelucht ademen.

6. Hij is een dilf

Jason heeft twee kinderen samen met Lisa Bonet, en let’s be honest: hij is geen normale vader, hij is een coole vader! En een dilf.

7. Alleen hij kan zijn kledingstijl cool maken

Of zijn kleding stijl echt aantrekkelijk is… blijft voor alsnog een debat, maar een ding is zeker: alles staat hem goed. Alleen Jason Momoa kan dat shirtje er zo sexy uit laten zien. Swoon!

8. Hij schitterde in Game of Thrones

We kunnen zijn rol in Game of Thrones natuurlijk niet vergeten bij dit lijstje. De knappe Khal Drogo stal de harten van alle vrouwen in het eerste seizoen. We genoten van de knappe krijger, maar helaas kwam er snel een einde aan zijn leven…  

Aquaman is vanaf 13 december te zien in de bioscoop.

Lees verder