8 dingen die je moet weten over de Bachelorette Gaby Blaaser

Gaby Blaaser, De Bachelorette

Gaby Blaaser gaat vanaf vandaag op zoek naar het potje op haar dekseltje (of andersom) in de speciale Videoland-serie De Bachelorette. Alleen wat weten we eigenlijk over deze blondine die zich op Instagram vooral heel sexy profileert? Wij zochten het uit.

1. Ze speelde in diverse series

Gaby Blaaser mag dan inmiddels vooral online te vinden zijn, maar er was een tijd dat ze regelmatig op de beeldbuis verscheen. Zo begon de kleindochter van acteur Jan Blaaser haar carrière in 2006 met de rol van Manon in soapserie Onderweg naar Morgen. Veel is daar niet meer over te vinden, maar het betekende wel het opstapje naar een verdere carrière. Kort daarnakreeg ze namelijk nationale bekendheid door haar vaste rol in de jeugdserie Spangas. Vorig jaar blikte ze samen met collega-acteur Tim Murck terug op haar tijd als de ietwat domme Jolé.

2. Met GTST als ultiem hoogtepunt

Maar veel mensen herkennen haar vooral als Sacha Kramer uit GTST. De blondine speelde daarin het bemoeizuchtige zusje van broer Thijs Kramer en de love-interest van Noud Alberts (Ruud Feltkamp). Helaas viel die laatste op een gegeven moment opnieuw voor de charmes van zijn ex-vrouw Nina Sanders... en moest Sacha dat aanhoren. Ze sprong in de liefdescaravan die kort daarna door Rover, Job, Anna, Sam en Sjoerd van de weg raakte en in brand vloog. Dat betekent einde verhaal voor Sacha! 

3. Gaby is avontuurlijk

Gaby mag dan een meisje-meisje lijken dat nog geen nageltje durft te breken, maar schijn bedriegt! Ze bewees in programma's als Atlas (waar ze een survivaltocht moest maken door het Atlasgebergte), Sterren Dansen op het IJs (waar ze vierde werd) en het survivalprogramma Expeditie Robinson dat ze niet bang is om een avontuur aan te gaan. Ze is dus vast ook op zoek naar een man die minstens net zo avontuurlijk is.

4. Luuk Ikink is haar grootste fan

Nee, wees maar niet bang! Luuk Ikink probeert niet het hart van Gaby te veroveren in De Bachelorette, maar de twee hebben wel een connectie. De RTL Boulevard-presentator liet namelijk vorig jaar in de zogenoemde 'social corner' bijna dagelijks een foto van de actrice zien. Ruben Nicolai kon het niet laten om daar op een gegeven moment een opmerking over te maken. "Luuk, jij misbruikt deze arme vrouw bijna dagelijks voor je eigen rubriek, zelfs op haar verjaardag. Nu wil ze wat tegen jou zeggen." Beluister de boodschap - waar Luuk wel erg van moest blozen - hieronder.

5. Ze kampeerde met Sander Janson

De mooiste stranden, de meest luxe boten en de meest bijzondere palmbomen komen voorbij op het Instagram-account van Gaby, maar ze was niet altijd zo'n luxepoes. In 2015 en 2016 verruilde ze de tropische stranden voor een simpele caravan die ergens in Frankrijk of Italië werd neergezet. Samen met Sander Janson presenteerde ze namelijk het programma Camping Life.Wij herkennen de Gaby van nu (lees: gebotoxte Gaby) bijna niet meer terug op de beelden hieronder. Helaas voor Gaby en 'Mr. Camping' Sander trok RTL na 2016 de stekker uit dit kampeerprogramma.

6. Nu is ze een echte influencer, maar in de Playboy?

Het Instagram-account van actrice en influencer Gaby Blaaser mag dan vol staan met behoorlijk 'sexy' foto's, maar de Playboy? Die hoeft niet meer bij de actrice aan te kloppen"Ik heb geen zin om met mijn blote tieten in zo'n blad te gaan staan." Geef haar maar gewoon Instagram. "Dat is op een manier waar ik zelf achtersta. Daarnaast is Playboy ook niet meer zo groot als vroeger, je staat niet meer tussen de Katja Schuurmans en de Georgina Verbaans. Ik hoef niet tussen het rijtje vrouwen te staan dat nu in Playboy verschijnt, daarvoor heb ik net effe te hard gewerkt." Dan weten we dat ook weer!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

7. Ze is de ex van Jim Bakkum

Jim Bakkum is al jaren gelukkig met 'zijn' Bettina en hun drie schattige kinderen, maar wist je wel dat Jim - vlak na zijn Idols-avontuur - een relatie had met Gaby Blaaser? De toen 19-jarige Jim ontmoette de 20-jarige soapster Gaby terwijl hij zijn kerstsingle opnam. In augustus 2006 meldde de Telegraaf dat het over en uit was tussen de twee. De GTST-actrice had daarna nog een 4 jaar durende relatie met DJ Quintino en werd gekoppeld aan Temptation Island-verleider Jaimy en zowel Wesley als Rodney Sneijder, maar die geruchten zijn nooit bevestigd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

8. En nu is ze single en ready to mingle!

We weten natuurlijk niet hoe het 'nu' is, maar vlak voor het hele Bachelorette-avontuur stond ze open voor een nieuwe relatie. "Ik sta zelfverzekerd in mijn schoenen, ben zelfstandig, kritisch, maar realistisch en vind het enorm leuk om juist dié mannen te gaan ontmoeten die ik mijn dagelijks leven, tot nu toe, niet tegenkom", zei ze toen. We zijn benieuwd of een van deze 18 mannen haar hart heeft kunnen veroveren.

De Bachelorette is vanaf 20 mei te zien op Videoland.