Gaby Blaaser datet déze 18 mannen in The Bachelorette

Gaby Blaaser in The Bachelorette

Honderden mannen gaven zich op om Gaby Blaaser te versieren voor datingshow The Bachelorette. Uiteindelijk kozen de makers er maar liefst 18 uit. Déze heren gaan strijden om het hart van de influencer.

Deze 18 heren reisden met Gaby en presentator Rick Brandsteder mee naar Zuid-Afrika, waar de opnames plaatsvonden. "Iedereen kan zien hoe mooi dit intense avontuur voor mij en de achttien mannen heeft uitgepakt", zo teaset Gaby aan RTL Boulevard. 20 mei is het zover: dan zien we op Videoland hoe mogelijk één van deze onderstaande hunks haar hart sneller doet kloppen.

Gaby Blaaser datet déze 18 mannen in The Bachelorette

Gaby op zoek naar liefde

In The Bachelorette mag Gaby de heren uitgebreid leren kennen en moet ze op een gegeven moment ook mannen wegsturen. Uiteindelijk hoopt ze hiermee haar droomvent te vinden. De actrice én influencer weet uiteraard zelf al precies hoe haar avontuur eindigt; de opnames zijn al achter de rug. "Deze bijzondere vorm van daten heb ik als heel speciaal ervaren", blikt ze alvast terug. "Het was meer dan ik vooraf had durven dromen: de romantische locatie, het enthousiasme van de mannen en de geweldige dates. Het was een écht sprookje dat me voor altijd zal bijblijven."

The Bachelorette is vanaf 20 mei wekelijks te zien op Videoland!

Foto's: Warner Bros. International TV, Jean-Pierre Fourie