American Gods

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
American Gods

5 redenen om juist nu Amazon Prime Video te nemen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Webshop Amazon is nu officieel in Nederland en ook Amazon Prime Video is nu extra interessant geworden Nederland. Hier zijn 5 redenen waarom je nu een Amazon Prime Video abonnement moet nemen.

1. Het kost slechts 2,99 euro per maand in Nederland

Amazon heeft schijt aan alles en lanceert hun premium abonnement voor een extreem lage prijs. Je betaalt 2,99 euro per maand nu en sowieso zijn de eerste 30 dagen gratis. Opzeggen kan in die proefperiode per direct.

Met Amazon Prime heb je meteen toegang tot alle films en series op Amazon Prime Video. Het is te bereiken via de browser en er zijn apps voor smartphones en smart tv’s. Net als Netflix dus… maar dan voor 2,99 euro per maand.

5 redenen om juist nu Amazon Prime Video te nemen

2. Veel exclusieve series net als Netflix

Wat Amazon Prime Video gemeen heeft met Netflix is dat het zwaar investeert in exclusieve series. Een aantal zijn ook erg goed ontvangen internationaal, zoals Carnival Row, The Grand Tour, The Man in the High Castle, Fleabag, The Boys, Good Omens en Star Trek Picard. Van fantasy en alternatieve historische drama tot grensverleggende komedie en science-fiction. Knappe kijker die niets interessants kan vinden om te bingen!

5 redenen om juist nu Amazon Prime Video te nemen

3. En ook oude populaire series

Tevens heeft Amazon de portemonnee getrokken om veel oudere maar geliefde series direct beschikbaar te maken. Denk aan The Office US, House, Parks and Recreation, Fear the Walking Dead en nog meer. Heb je kinderen? Die kun je mooi stilkrijgen met afleveringen van Pokémon, SpongeBob en Peppa Pig. We hebben de 10 beste series uitgekozen die je op Amazon Prime kan bingen.

5 redenen om juist nu Amazon Prime Video te nemen

4. Alle Harry Potter-films!

Waar andere steamingdiensten er hooguit een paar hebben, heeft Amazon Prime Video alle films van de tovenaarsleerling. Dus van Harry Potter and the Philosopher’s Stone tot en met Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2! Perfect voer voor een epische filmmarathon. Hier zijn trouwens nog meer episch lange filmseries die je kunt kijken als je thuiszit.

5 redenen om juist nu Amazon Prime Video te nemen

5. Amazon Prime is een bundel met meer diensten

Natuurlijk zijn we hier om je over de beste films en series bij te praten, maar een gegeven paard moet je niet in de bek kijken. Amazon Prime biedt nog meer extraatjes dan een vette streamingdienst. Zo krijg je gratis verzending op al je bestellingen via Amazon en worden ze vaak ook sneller bezorgd zonder extra kosten. Gamers vinden extraatjes in de vorm van gratis spellen via hun Twitch-account, het Amazon streamingkanaal voor computergames. Tot slot krijgen (hobby)fotografen onbeperkte opslag voor hun bestanden in Amazon Photos. Dit valt dus allemaal onder hetzelfde abonnement zonder extra kosten!

5 redenen om juist nu Amazon Prime Video te nemen

Ga je liever voor Netflix? Geen probleem want we hebben hier de 10 beste films en de 10 beste series voor je op een rijtje gezet. En als je Disney+ wilt proberen, deze 13 Disney-films staan erop en zijn onze favorieten!

Lees verder