beste momenten help mijn man is klusser hhmik

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
beste momenten help mijn man is klusser hhmik

De 7 beste momenten uit Help, Mijn Man Is Klusser!

|
|

Laatste update:

Gisteren is Help, Mijn Man Is Klusser! weer van start gegaan. Het perfecte moment om eens te kijken naar een aantal geweldige afleveringen uit het tv-programma. Dit zijn de beste momenten uit HMMIK!

7. De allereerste aflevering

Help, Mijn Man Is Klusser! is gisteren begonnen aan het vijftiende seizoen. We hebben zin in al die nieuwe afleveringen. Toch blikken we ook graag even terug. Dat doen we met goede reden, zo is de allereerste aflevering van HMMIK nog altijd één van de beste ooit! Let ook op die superjonge John Williams. Cute, hè?

6. De vrouw aan het werk

Help, Mijn Man Is Klusser! ging vorig seizoen op bezoek bij Jill en Marcel. Hun huis werd geteisterd door kou en ongedierte. De kinderen waren doodsbang en sliepen al jaren bij Jill in bed. Marcel sliep op de bank… Door het gebrek aan intimiteit stelde Jill dat ze als “broer en zus” leefden. Heftig… Gelukkig besloot het stel de handen uit de mouwen te steken om sámen aan de slag te gaan! Zo'n unicum verdient natuurlijk een plekje in deze toplijst met de beste momenten uit HMMIK.

Een vrouw die meehelpt? Vorig jaar was dat inderdaad nog een unicum, maar waarschijnlijk is dat komend seizoen helemaal niet meer zo uniek!

Help, Mijn Man Is Klusser! Jill Marcel

5. Grappenmakers

We blijven nog even bij Jill en Marcel. Het stel bleek na een moeizame start namelijk ook wel in voor een grapje… of drie!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

4. Kijkers zijn… lovend!

Nicky en Dave uit Help, Mijn Man Is Klusser! waren gek op elkaar, maar er was één ding dat hun relatie in de weg stond: hun enorme bouwval. Het doel was om er hun droomhuis van te maken, maar door problemen met de vloer woonde het stel vijf jaar tussen de bouwmaterialen. Dave leek niet te zien dat de gezondheid van Nicky zwaar onder de woonproblemen leed… Gelukkig kwam het uiteindelijk helemaal goed. Ook wij waren opgelucht: zo'n leuk stel verdient een schitterend huis én een plekje in deze toplijst!

Help, Mijn Man Is Klusser! nicky dave

3. Echte liefde

De bezorgde Jennifer riep afgelopen seizoen de hulp van Help, Mijn Man Is Klusser! in. Ze kon het niet langer aanzien dat haar moeder Brigit en stiefvader Erik al negen jaar in een bouwval woonden. Erik zat alleen niet op die hulp te wachten en nam een aantal drastische beslissingen... Zo kwam het zelfs tot een bijna-scheiding. De liefde voor zijn huisdier, die was er wel voor altijd!

2. Een goed begin

Het moet nogal een shock zijn als John je plots het nieuws brengt dat je meedoet aan Help, Mijn Man Is Klusser! Gelukkig blijken de meeste kandidaten na die initiële schrik best bereid om mee te werken. Neem Joop, die we gisteravond leerden kennen. Aandringen bleek bij hem zelfs helemaal niet nodig. Joop zag zelf ook wel in dat de klus te groot was en pakte de aangeboden hulp met beide handen aan. Wat een lieve kandidaat!

petra joop help mijn man is klusser hmmik

1. Sprakeloze kandidaten

Kennen jullie Karin nog? Meteen nadat de blinddoek afging, klaagde ze over te weinig stopcontacten, een te kleine vriezer en een onhandig formaat werkblad… Dat het ook anders kan, bewijst Ineke! Ze was compleet overdonderd door het eindresultaat van het harde werk van haar man en het HMMIK-team ziet. “Superleuk. Helemaal mijn stijl ook gewoon”, wist ze emotioneel uit te brengen, waarna ze haar man een dikke kus gaf. Zoveel blijdschap verdient het hoogste plekje in deze toplijst met de beste momenten uit het tv-programma!

We zijn nu al benieuwd wat het nieuwe seizoen van Help, Mijn Man Is Klusser! nog meer voor ons in petto heeft! De nieuwe afleveringen zijn elke maandag wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL4. Vooruitkijken doe je via Videoland.

Lees verder