John Williams

Veronica Superguide logo
John Williams

John Williams eerlijk over rol van vrouw in Help, mijn man is klusser!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Afgelopen maandag werd het nog maar eens duidelijk in het veelbesproken Help, Mijn Man Is Klusser: de man valt ook weer niet alles te verwijten. Presentator John Williams richtte zich ook (nogal kritisch) op de vrouw. "Je paarden zitten er beter bij dan je kinderen", zei hij tegen deelneemster Selena. Nu vertelt John wat meer over de rol van de vrouw in zijn hitshow.

Het RTL-icoon vond het niet leuk om dit tegen haar te zeggen, gaf hij gisteren aan in een terugblik in RTL Boulevard. "Maar ik moest het wel zeggen."

De droom van Selena

"Ze zijn achter de droom van Selena aangelopen", legde John uit. "Dat was een paardenranch hebben. Oh ja, en een huis erbij. Ik chargeer, maar in die volgorde is het een beetje gegaan." De inmiddels opgeloste woonsituatie was aanvankelijk nogal zorgelijk: de kids werden in een een teiltje gewassen. Onder de kraan in de keuken. Het advies van John: "Gooi je trots weg en laat je helpen, want kijk wat er gebeurt."

Vrouwen moeten in de spiegel kijken

Voor de komende seizoenen sluit John niet uit dat meer vrouwen die hun man opgeven eens wat vaker in de spiegel moeten kijken, aldus de RTL Boulevard-voice-over. In de begintijd van het programma lag het anders. "Toen dachten we: ja, de man heeft het niet afgemaakt, de man verzaakt." Inmiddels ziet John het ook anders. "Er is altijd een vrouw bij die het toelaat. Er is altijd een vrouw bij die ook twee handen heeft, op kan ruimen, schoon kan maken, kan verven of wat dan ook.

"Waar twee zijn, twee schuld."

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder