Recensie The Kardashians S3E1 – 'Zonder Khloé was de realityserie dodelijk saai'

De Kardashians kunnen niet zonder de spotlights en kort na de speciale aflevering waarin Kourtney en Travis in Italië elkaar het ja-woord gaven, is de hele familie terug voor alweer het derde seizoen van The Kardashians

Khloe Kardashian in The Kardashians S3
© Disney+

We beginnen lekker. Want na eenbijzonder saai seizoen over hoe hard ze wel niet werken en veel getong tussen Kourtney en Travis is er eindelijk weer echt drama. De promo belooft nog meer ruzies tussen de zussen, gezondheidsproblemen voor Khloé en Kylie komt tot het inzicht dat er meer is in het leven dan opgespoten lippen. Maar in de eerste aflevering van het derde seizoen komt dit nog helemaal niet naar voren.

Waar waren we ook alweer?

Het bizarre van The Kardashians is dat we dankzij de roddelbladen en Instagram eigenlijk alle drama al weten. Kim en Pete zijn uit elkaar, Kanye is gekker dan ooit, Tristan heeft een baby met een ander, Khloe vergeeft hem alles en Kendall en Kylie hebben eigenlijk niks te melden.

De tekst gaat verder onder de trailer van The Kardashians S3

Kim, Pete en Kanye

De veelbesproken relatie van Kim en Pete is voorbij. Veel wordt er in deze eerste aflevering niet over gesproken. Jammer, want je wil natuurlijk wel weten waarom ze precies uit elkaar zijn. Maar als er een familie is die veel kan praten en weinig zeggen, dan zijn het de Kardashians. Over Kanye wordt er gelukkig wel gesproken. Hij blijft zijn ex-vrouw zwart maken. Kim zegt juist niks over haar ex en daar is zij zelf heel erg trots op. Dat wordt dan ook constant benoemd door de realityster. Benieuwd of Kim het concept ironie kent.

Kylie en Kendall zijn dodelijk saai

Van Kylie en Kendall hoeven we ook weinig te verwachten. Zijn die twee eigenlijk ooit interessant geweest? In deze eerste aflevering in ieder geval niet. We zien Kendall die Kylie leert om met een handgeschakelde auto te rijden. Dit neemt dik zes minuten in beslag. Je hoopt snel terug te gaan naar alle drama, maar helaas neemt Kendal ons mee naar een saai feestje van haar tequila merk. Ze klaagt nog even over hoe moeilijk het is om zo’n boss bitch te zijn in een mannenwereld. Deze meid heeft het altijd erg zwaar met haar werk als rijk topmodel. Zucht. Broer Rob heeft de schijnwerpers gedag gezegd en we kunnen amper wachten tot deze meiden zijn voorbeeld volgen.

De tekst gaat verder onder de afbeelding

Kim Kardashian in The Kardashians s3
© Disney+

Deze aflevering draait helemaal om Khloe Kardashian

De grote smaakmaker van deze eerste aflevering is Khloe. Ze heeft net haar baby gekregen met ex Tristan, die bij het oud vuil is gezet nadat hij voor de miljoenste keer vreemd is gegaan en nu zelfs een baby heeft verwekt met een ander. Khloe is bijzonder open over hoe het is om een kindje te krijgen via een surrogaat. Het is verfrissend dat er eindelijk een écht onderwerp aan bod komt. Ze is natuurlijk ontzettend blij met haar kindje, maar de band gaat niet zo vanzelf als met haar andere kind, die ze wel zelf heeft gebaard. Ook heeft de realityster een melanoom op haar wang. Je kan niet anders dan medelijden krijgen met haar. Ze zal wel een erg sterke rug hebben, want Khloe draagt eigenhandig de hele aflevering. Zonder haar was dit seizoen dodelijk saai.

Kourtney en Travis

Kourtney en Travis zijn natuurlijk weer van de partij en de twee zijn viezer dan ooit. Het stel wil nog steeds graag een kind en wanneer Khloe langskomt, moeten ze snel nog even seks hebben. Verder hebben ze weinig te melden. Is er eigenlijk nog wel iemand geïnteresseerd in hun relatie na hun doodsaaie huwelijksspecial?

Conclusie

De Kardashians maken met al hun rijkdommen en bizarre exen genoeg mee. Helaas zien we daar in deze eerste aflevering vrij weinig van terug. Vooral Kendall en Kylie horen we nooit over wat er nu werkelijk gaande is in hun levens. Gelukkig is Khloe bijzonder openhartig en maakt zij deze aflevering nog enigszins interessant. Maar vooralsnog is de promo stukken spannender dan deze eerste aflevering.

The Kardashians is wekelijks te zien op Disney+. Iedere donderdag verschijnt een nieuwe aflevering.

Meer van Disney+

The Kardashians