Zoon Peter R. de Vries: ‘We omringen hem met liefde en hoop’

Door Redactie
Peter R. de Vries

Heel Nederland is in shock door de aanslag op Peter R. de Vries. Voor het eerst reageert ook de zoon van de misdaadverslaggever Royce de Vries op de gebeurtenis.

Gisteren is onze grootste nachtmerrie werkelijkheid geworden”, laat hij weten in een tweet. “Wij als familie omringen Peter met liefde en hoop in deze moeilijke fase.” De gehele familie is blij met de steun vanuit het land. “Veel is nog onzeker, maar wat vaststaat is dat alle steunbetuigingen uit het hele land nu enorm veel steun bieden.

Steun op Twitter

Ook veel BN’ers steunen de familie. Zo vertelde RTL Boulevard-collega Marieke Elsinga dat hun team bang was voor zo’n gebeurtenis. Daarnaast reageerde collega’s als Kees van der Spek en Bridget Maasland geschokt. De Boulevard-presentatrice postte een eerbetoon op Instagram. Ook de BN’ers die niet met hem samenwerkten waren erg geraakt door het nieuws. Claudia de Breij liet weten: “We hopen zo met jullie mee.

Verdachten van 35 en 21

Peter R. de Vries werd gisteravond neergeschoten en hij vecht voor zijn leven in het ziekenhuis. De verdachten werden gedurende de avond snel opgepakt. Het gaat om twee mannen van 35 en 21. Wij houden je op de hoogte van verdere ontwikkelingen.