Angelina Jolie Maleficent BTS

Veronica Superguide logo
Angelina Jolie Maleficent BTS

Zo transformeert Angelina Jolie in Maleficent!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nog maar vijf weken, en dan is Angelina Jolie opnieuw te zien in de bioscopen als Maleficent. Ter promotie van de release van Maleficent: Mistress of Evil heeft het officiële Twitteraccount van dit vervolg een kijkje achter de schermen vrijgegeven. Hierin kunnen we in fast-forward zien hoe de titelrolvertolkster in haar personage verandert, op de tonen van de onverslijtbare AC/DC-klassieker Back in Black.

Vrolijke lach verandert in duivelse grijns

Terwijl acteurs en actrices graag mogen miepen over hoe lang ze wel niet in de make-up moeten zitten voor sommige rollen, zien we hoe Angelina vrolijk blijft lachen terwijl de grimeuses haar omklussen in Maleficent. Pas als de transformatie compleet is verdwijnt de vriendelijke glimlach en komt die duivelse grijns van Maleficent tevoorschijn.

Angelina's back!

Voor Angelina wordt dit vervolg op de hitfilm uit 2014 haar eerste speelfilm in vier jaar. De actrice heeft het immers even druk gehad met het uiteenvallen van Brangelina enzo. Maar nu is ze aan een flinke comeback bezig: na deze nieuwe Maleficent is Jolie volgend jaar november ook te zien in een grote rol in het Marvel-spektakel Eternals, en dan heeft ze ook nog een hoofdrol te pakken in het thrillerdrama Those Who Wish Me Dead, van de schrijver van topthrillers als Hell or High Water, Sicario en Wind River. Maar voor het zover is krijgen we haar eerst te zien in Maleficent: Mistress of Evil, vanaf 16 oktober in de bioscopen.

Lees verder